Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jasmina zverejnila intímnu fotku so synčekom! Jedni ju za to velebia, druhí zatracujú
Zdielať na

Jasmina zverejnila intímnu fotku so synčekom! Jedni ju za to velebia, druhí zatracujú

Archívna reportáž

Už podľa úplne prvej fotky, ktorú Jasmina zverejnila ešte z pôrodnice, bolo jasné, akou cestou sa vybrala. Napriek tomu, že podstúpila cisársky rez, ktorý neraz zvykne nástup dojčenia skomplikovať, dala jasne najavo, že si túto najprirodzenejšiu a najprospešnejšiu formu kŕmenia bábätka chce vybojovať.

Evidentne sa Jasmine podarilo dojčenie rozbehnúť. Po troch týždňoch od pôrodu úspešne kŕmi bábätko materským mliekom.

V časoch, keď sa stále nájdu ľudia, ktorí o prospešnosti materského mlieka pre bábätká nemajú vedomosti a ženy za dojčenie na verejnosti dokonca pranierujú, je Jasminine zverejňovanie fotiek pri dojčení priam kampaňou.

Stále šťastní a zamilovaní:

​Pri pohľade na Jasminu a jej spokojne prisaté bábätko si asi väčšina ľudí povie, že presne takto to má byť. No aj pri tejto pohodovej fotke sa našli komentáre, v ktorých sa ľudia nad tým pozastavili. Drvivá väčšina ale Jasmine vyjadrila podporu.

"Žienka do koča aj do voza a obrovský LIKE za breastfeeding pic," ocenila fotku dojčiacej Jasminy jedna fanúšička. "Pre mňa bola možnosť dojčiť bábätká jedna z najkrajších vecí, cítila som, ako ma to s nimi spája," vyznala sa ďalšia. "Obrovský palec nahor za to, že ukazujete dojčenie ako normálnu a prirodzenú vec a nie ako niečo, za čo by sme sa mali my, mamičky, pomaly hanbiť a dojčiť zahalené do deky," opísala pocity mnohých matiek jedna z komentujúcich.

​Ale nielen dojčenie nabilo Jasmininu fotku pohodou. Ako opísala prostredie, bola práve u svojej rodiny, sedela v starom kresle na dvore, s pitbulom pri nohách, z reproduktorov hral čardáš. "Toto je pre mňa život! Život s mojou úžasnou, temperamentu rodinou a som najšťastnejšia, že môj syn bude vyrastať tam, kde je šťastie, krik, hudba, tanec a emócie a hlavne tam, kde je rodina všetkým," napísala evidentne dojatá Jasmina.

Súvisiace články

Najčítanejšie