Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Krutá správa pre Karla Gotta! Obrali ho o dovolenku s dcérami!
Zdielať na

Krutá správa pre Karla Gotta! Obrali ho o dovolenku s dcérami!

Archívna reportáž

Zdá sa, že od dovŕšenia osemdesiatky sa to na maestra sype. Komplikácie s príchodom najstaršej dcéry, rušenie koncertov, choroba. A teraz musí zabudnúť aj na jeden z najočakávanejších momentov leta.

Československá legenda nezažíva práve najlepšie časy. Hoci myseľ má stále mladú, telo už zjavne odmieta spolupracovať, píše portál blesk.cz.

Karel Gott sa musí šetriť. Akútny zápal pľúc nie je v jeho veku žiadny žart a tak museli lekári po zákaze koncertovania pristúpiť k ďalšiemu nepríjemnému rozhodnutiu.

Gott má po chorobe ešte veľmi citlivé pľúca a bolo by veľmi riskantné, ak by mal sedieť niekoľko hodín pod klimatizáciou. Na dovolenku teda môže maestro zabudnúť. Lietadlo je zlé, auto ešte horšie.

Dovolenku mal absolvovať so svojou rodinou a na chvíle pri mori s dcérkami Charlottkou a Nellinkou sa iste veľmi tešil. Tie si kúpanie užijú, ale len so starou mamou. Ich mama Ivana ostane s Karlom.

Nie sú ale doma, odišli na chatu v Doubici, kam za ním prišlo aj zopár priateľov na návštevu. Neustále ale musí dochádzať aj na kontroly v nemocnici. "Pán Gott naďalej pravidelne dochádza na ambulantné vyšetrenia a kontroly, v rámci ktorých lekári kontrolujú jeho celkový zdravotný stav," povedala Blesku hovorkyňa speváka Aneta Stolzová.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie