Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Chcel mať istotu?! Rytmus s dôkazom, že Sanel je JEHO!
Zdielať na

Chcel mať istotu?! Rytmus s dôkazom, že Sanel je JEHO!

Archívna reportáž

Prvý víkend s bábätkom majú za sebou šťastní rodičia Vrbovskí. Ešte stále si iste užívajú hodiny a hodiny láskyplných pohľadov na ten malý uzlíček.

Malý Sanel Vrbovský sa narodil v piatok v luxusnom pôrodníckom sanatóriu v Bratislave. Jeho rodičia potešili fanúšikov už tromi fotkami a dnes pridal Rytmus ďalšiu.

Asi nikto by si nedovolil pochybovať o tom, či je malý Sanel skutočne Rytmusov syn. Jeho rodičia prekypujú láskou od prvého momentu, čo sa dali dokopy. Patrik sa tak skutočne otázkou otcovstva zaoberať nemusí.

Veľký rok pre Rytmusa! Na jeseň ho čaká ešte mega koncert:

​Prišiel dokonca s vtipným dôkazom. Na svojom Instagrame zverejnil výrezy z dvoch fotiek - svojej a malého Sanela. Treba uznať, že pobavil, hoci fotku klasicky komplet pokryl propagačnou vodotlačou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Bengora nezapreš ??❤️ ? #MiniBengoro

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

S komentárom "Bengora nezaprieš", totiž porovnal svoju typickú črtu - hlbokú vrásku medzi očami, s malým Sanelom. A fakt je ako cez "kopirák". Chlapček ale ešte iste vizáž zmení, prvé dni po pôrode sa bábätká obvykle "vyrovnávajú" zo všetkých záhybov a vrások, ktoré sa im vytvorili dlhým pobytom v stiesnených podmienkach v brušku. Možno tak bude krásny po mame, ale možno bude skutočne malý "Bengoro".

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie