Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
TOTO musíte vidieť! Rytmus dal von pesničku, ktorá rozplakala nielen Jasminu
Zdielať na

TOTO musíte vidieť! Rytmus dal von pesničku, ktorá rozplakala nielen Jasminu

Archívna reportáž

Imidž rapera je daný. Obvykle je to drsný typ, s typickou intonáciou mimo ľúbozvučnej slovenčiny, so značkovým oblečením, tetovaním a prípadne aj nejakým tým zlatom. A rapuje zväčša o ťažkom živote a jeho "hustej" ceste nahor. Iné to nie je ani s Rytmusom.

Aj Patrik Vrbovský nejaký ten rôčik rapuje o dušu o životných skúsenostiach tmavšieho chlapca z Piešťan. Vulgárny slovník nevynechávajúc, až sa stal azda pre niektorých rodičov pohromou pri výchove detí.

Ale teraz prišiel s piesňou, ktorá je z iného vesmíru. Bude to zrejme tým, že aj on sa zmenil a najmä - fatálne zamiloval. Jeho nová pieseň nepatrí ale len jeho manželke Jasmine.

Klip s názvom Sanel zverejnil okolo polnoci zo soboty na nedeľu a za necelých dvanásť hodín ho videlo takmer stotisíc ľudí. Chválospevy nemajú konca kraja. Aj preto, že Rytmus značnú časť skladby nerapuje, ale spieva.

"Stvorili sme ťa z tej najväčšej lásky, dúfam, že budeš po mame krásny," spieva Rytmus svojmu ešte nenarodenému synčekovi. "Tak prídi už k nám, nech cítime ťa, každý večer sa ti prihováram," odhaľuje nedočkavosť, s akou sa tešia na jeho príchod.

Jasmina je, samozrejme, z piesne úplne unesená. Až tak, že nevie nájsť slová, ako priznáva. "Možno iba - MILUJEM NAŠU RODINU a ďakujem za všetko toto, čím som požehnaná," priznáva zamilovaná nastávajúca mamička.

Súvisiace články

Najčítanejšie