Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Svadba ako remeň! Adela a Jiří sú konečne svoji
Zdielať na

Svadba ako remeň! Adela a Jiří sú konečne svoji

Archívne video Archívna reportáž

Vyše desať rokov spolu žijú, no do svadby sa zjavne príliš nehrnuli. Patria pritom medzi najsledovanejšie páry českého šoubiznisu. Ona je už poriadne dlho hviezdou moderátorského neba, on je skvelý herec.

Adéla Gondíková je najmä moderátorka, no jednou nohou aj herečka, Jiří Langmajer je hercom na plný úväzok. Tento šoubiznisový pár spolu dokázal vydržať vyše desať rokov "na divoko", no nakoniec sa predsa len rozhodli zakotviť v prístave manželskom.

Stalo sa tak v sobotu v dedinke Kostelec u Křížků, píše portál blesk.cz. Ešte v piatok pritom tvrdili, že je to len vtip a ide o reklamu na pripravované pokračovanie komédie Copak je to za vojáka, kde mal Langmajer legendárnu úlohu slobodníka Koubu so slabosťou pre ženy.

Upútavka na komédiu Copak je to za vojáka:

​​Vtip to rozhodne nebol, 53-ročný Jiří Langmajer a 45-ročná Adéla Gondíková sa v sobotu popoludní skutočne stali manželmi. Nešlo pritom o žiadny skromný obrad s najbližšími príbuznými. Na svadbe sa zišlo údajne až okolo tristo hostí.

Veľkú udalosť avizovala až príliš okatá pozvánka, azda aj preto mnohí neverili. "Jedinečný koncert J.A.R. s podtitulom Kouba se žení! Čaká vás skvelá šou, kopa dobrého jedla, pitia a zábavy. Spoločne konečne oženíme Koubu! Tak hurá na to," prečítali si pozvaní hostia.

Medzi hosťami bola kopa českých osobností, napríklad Dan Bárta, Mahulena Bočanová, Martin Dejdar, Richard Genzer a mnohí ďalší.

Obrad sa konal zhruba o 16. hodine a o dve hodiny neskôr sa čerstvý ženáč už prechádzal uvoľnene v teplákových bermudách a tielku. Pohodová svadba vyvrcholila koncertom českej kapely J.A.R.

Pre oboch novomanželov to bola už druhá svadba. Langmajer má z prvého manželstva dve už dospelé dcéry, Gondíková má 14-ročnú dcéru Nelu z manželstva s hudobníkom a hercom známom napríklad z filmu Pelíšky, Ondřejom Brouskom.

Súvisiace články

Najčítanejšie