Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Miro Žbirka v rukách lekárov! Dokáže po úraze ešte hrať na gitare?!
Zdielať na

Miro Žbirka v rukách lekárov! Dokáže po úraze ešte hrať na gitare?!

Archívna reportáž

Miro Žbirka je bez pochýb jednou z najväčších speváckych legiend Slovenska i Česka. Hoci má 66 rokov, stále pôsobí ako ten mladý chalan, o ktorom pred 35 rokmi spieval. No na zdravie si už predsa len musí dávať väčší pozor.

Večne mladý a bezprostredný spevák zažíva v tieto dni nie práve najpríjemnejšie chvíle. Leto mu na istý čas pokazil nepríjemný úraz.

Miro musel navštíviť pražskú nemocnicu v Kráľovských Vinohradoch, nakoľko sa mu podarilo prísť k úrazu. Nie je jasné ako sa nehoda stala, ale isté je, že potreboval zrejme zopár štichov.

Miro Žbirka sa pred časom vyznal, že už nechce byť Meky:

Priznal to aj na svojom Instagrame, kde vidno jeho obviazanú pravačku. Čo je ale prekvapivé, na fotke nevidno žiadnu ubolenú tvár, naopak, Miro je doširoka usmiaty.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Keď sa ti nedarí a máš zošitú ruku , stretneš na rentgene takúto perfektnú babičku , ktorá je navyše tvoja fanúšička ???

Príspevok, ktorý zdieľa Miro Zbirka (@mirozbirka),

Nie je sám, spoločnosť mu robí jeho obdivovateľka, ktorú stretol v nemocnici. "Keď sa ti nedarí a máš zošitú ruku, stretneš na röntgene takúto perfektnú babičku, ktorá je navyše tvoja fanúšička," okomentoval príjemné stretnutie Meky Žbirka.

Pani má v sadre ľavú ruku, Miro má obviazanú pravú. Pre gitaristu sú ale podstatné obe, našťastie, je celkom zrejmé, že nejde o nič vážne a Miro bude môcť už onedlho opäť vziať svoj neodmysliteľný hudobný nástroj do rúk.

Súvisiace články

Najčítanejšie