Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
To prehnal! Staršia pani kriticky zareagovala na Rytmusa, ten ju hrubo urazil
Zdielať na

To prehnal! Staršia pani kriticky zareagovala na Rytmusa, ten ju hrubo urazil

Archívna reportáž

Na jednej strane žiari Rytmus láskou a píše romantické vyznania, na druhej strane nemá problém dourážať hocikoho pod čiernu zem. Tentokrát to ale trochu prehnal.

Rytmus dokáže byť skutočne muž dvoch tvárí. Milujúci, vtipný a inteligentný, no vzápätí vulgárny, drzý a bez rešpektu. Človek nemusí byť práve znalcom bontónu, aby vedel, že voči dáme v zrelom veku by mala byť elementárna slušnosť jednoducho jasná.

Často pod Rytmusovými statusmi na Instagrame nastáva moment, keď raper povie bez servítky, čo si myslí o komentári niektorého z jeho followerov. Niekedy pritom nejde o žiadne urážlivé príspevky, no Rytmus akoby nedokázal udržať emócie na uzde.

V súkromí romantik zamilovaný až po uši, na sociálnej sieti stále drsný raper:

To sa stalo aj v prípade statusu, v ktorom fotkou z auta raper pozýva na istý festival. Pani Iveta zrejme nemá veľké sympatie voči tetovaniu a tak napísala pomerne neškodnú rečnícku otázku, či sa "môže niekto takto zopičiť".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Gitano style @laky.royal Vidime sa na @hiphopzije

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Rytmus zareagoval, ale rozhodne nie diplomaticky, ani slušne. "No, keď som sa pozrel na teba neviem, kto je väčšia oPICA,"napísal pani v zrelom veku. Tým ale urážky neskončili. "Stará búrka sa ide vyjadrovať na raperskom Instagrame kto ako vyzerá," zosmiešnil vek pani Ivety.

Pani už zareagovala len emotikonom, zato Rytmusovi fanúšikovia sa náramne bavili. Niektorí ale reakciu odsúdili: "Neviem, kto by sa mal viac učiť úcty v tomto prípade". "A ty si zjedol všetku múdrosť sveta, čo? Ešte raz si prečítaj, čo napísala ona a ako si reagoval ty," napísal ďalší. Jeden bol ešte ostrejší: "Pekne retardovaná Slovač tupá nevychovaná".

Hoci sa našla kopa takých, ktorí tiež pridali urážky na adresu pani Ivety, zozbierala aj desiatky lajkov. Jednoznačné to teda ani medzi followermi nastávajúceho otecka nie je.

Súvisiace články

Najčítanejšie