Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Jasmina prekročila hranicu! Rytmusova reakcia je mimoriadne silná
Zdielať na

Jasmina prekročila hranicu! Rytmusova reakcia je mimoriadne silná

Archívna reportáž

Nastávajúci rodičia akoby žili v dokonalom svete, kde žiadne mráčky neexistujú. Nechýba im materiálne bohatstvo, úspech, a predovšetkým láska. Tej majú, zdá sa, na rozdávanie, drsný raper zmäkol na nepoznanie a je na to dokonca hrdý.

Každé jubileum je významný míľnik v živote človeka, no 30. narodeniny možno považovať u väčšiny ľudí za akúsi hranicu na prechode od mladosti k skutočnej dospelosti. V tomto zmysle práve dospela aj Jasmina Vrbovská Alagič.

Rytmus si užíva každý deň so svojou láskou, no myslí iste aj na veľkolepý koncert, ktorý sa blíži:

​Zásadné momenty prišli už pred tridsiatkou, no zlatý klinec bude narodenie jej synčeka. Jasmina dobre vie, že má za čo ďakovať, napokon, nie každý sa narodí pod tak šťastnou hviezdou. "Ďakujem Ti Bože, ďakujem Ti vesmír za každých jeden deň mojich dnes už 30tich rokov, nemenila by som sekundu. Je mi dopriaty ten najkrajší život a veľmi si to vážim," napísala úprimne na Instagram.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ďakujem za Vaše krásne správy?❤️ za nádherne priania od mojich najbližších aj od všetkých Vás tu bez rozdielu, robíte tento deň ešte krajším❤️ Ďakujem Ti Bože, ďakujem Ti vesmír za každých jeden deň mojich dnes už 30tich rokov, nemenila by som sekundu. Je mi dopriaty ten najkrajší život a veľmi si to vážim. Nič nepotrebujem, bez skromnosti ale s obrovskou pokorou priznávam že všetko mám, rodinu, priateľov, milujúceho a mnou milovaného muža, vysnívaného syna pod ❤️, prácu, myseľ nastavenú užívať si každú sekundu tohto nenahraditeľného života? Som vďačná a šťastná! ešte raz moc moc ďakujem za každú Vašu myšlienku na mňa dnes, nech sa nám všetkým plnia sny, nech je každý deň výnimočnou neopakovateľnú chvíľou ktorá nás robí šťastnymi??? #birthdaygirl #30 ? @lukaskimlicka ďakujeme Ti láska za nádherné spomienky na toto obdobie v podobe Tvojich diel❤️ ? @milanwtf ďakujem Ti láska za milión dní kedy ma robíš krajsou ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Jasmine skutočne ku šťastiu nič nechýba: Nič nepotrebujem, bez skromnosti ale s obrovskou pokorou priznávam že všetko mám, rodinu, priateľov, milujúceho a mnou milovaného muža, vysnívaného syna pod srdcom, prácu, myseľ nastavenú užívať si každú sekundu tohto nenahraditeľného života".

A niet sa čo čudovať, že dokáže žiariť šťastím a užívať si. Odkedy tvorí pár s Patrikom, nie je iste nič, čo by jej muž jej života nesplnil. Napokon, sám priznáva, že aj on má za čo vesmíru ďakovať. "Si to najlepšie a najvážnejšie, čo ma v živote stretlo a zmenilo mi to život od základov," vyznal sa krásne v prianí k Jasmininým narodeninám na Instagrame.

Jeho prianie je také úprimné a láskavé, že nemožno spochybniť ani jedno slovo. Podobne, ako keď jej blahoželal pred rokom. "Dnes máš 30 rokov dievčatko moje a ja ti želám od srdca to isté. Nech si stále taká horkokrvná, láskavá a bláznivá. Zachovaj si stále to čisté dieťa v tebe, ten detský svet, v ktorom nemajú miesto žiadne starosti," napísal verejnú gratuláciu svojej manželke Rytmus.

Súvisiace články

Najčítanejšie