Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Rocker s bodnými ranami v bruchu! Mal to byť šialený spôsob samovraždy?!
Zdielať na

Rocker s bodnými ranami v bruchu! Mal to byť šialený spôsob samovraždy?!

Archívne video Archívna reportáž

Žiaľ, depresie, beznádej privádzajú mnohých ľudí aj ku krajnému riešeniu - k samovražde. Pre tento nezmyselný čin si volia rôzne spôsoby, ale len málokedy sú to bodné rany.

Tie si mál sám spôsobiť bývalý bubeník legendárnej rockovej kapely Guns N' Roses, 54-ročný  Steven Adler. Hospitalizovali  ho pre bodné zranenie v oblasti brucha.

Ihneď sa začali šíriť klebety, že za neobvyklým samo poranením by mohol byť práve pokus o samovraždu. To ale ihneď vyvrátil Adlerov hovorca.

November Rain je jeden z najväčších hitov kapely:

​"Bola to obyčajná nehoda. Má len povrchové zranenie," povedal pre portál TMZ. Spomínaný portál koncom týždňa informoval, že rocker z Clevelandu v Ohiu nie je v ohrození života. Záchranárov privolala nemenovaná osoba z muzikantovho domu v Los Angeles.

Steven Adler, vlastným menom Michael Coletti, patrí k zakladajúcim členom skupiny Guns N' Roses, z ktorej ho v roku 1990 vyhodili pre závislosť od heroínu. S formáciou vydal prvé dva albumy Appetite for Destruction (1987) a G N' R Lies (1988). Zahral si aj v piesni Civil War, ktorá sa nachádza na štúdiovke Use Your Illusion II (1991).

Ako člena Guns N' Roses ho v roku 2012 uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy. Pôsobil aj vo formáciách Road Crew, BulletBoys či Adler. V súčasnosti je členom kapely Adler's Appetite.

Súvisiace články

Najčítanejšie