Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Konečne stretla skutočnú lásku? Po päťdesiatke by si to speváčka skutočne zaslúžila
Zdielať na

Konečne stretla skutočnú lásku? Po päťdesiatke by si to speváčka skutočne zaslúžila

Archívne video Archívna reportáž

Patrí medzi najkrajšie a najúspešnejšie ženy v šoubiznise. Snívali a snívajú o nej milióny mužov po celom svete a nič sa nezmenilo ani keď prekročila päťdesiatku.

O čo viac by si mohla 51-ročná Kylie Minogue vyberať, o to menej sa jej darilo mať šťastnú ruku. Výpočet jej expriateľov je pritom skutočne pestrý.

Od mladučkého Jasona Donovana, s ktorým vtedy ešte rovnako pubertálna Kylie tvorila pár koncom 80. rokov, cez vzťah so zosnulým spevákom Michaelom Hutchenceom z INXS, či s hercom Olivierom Martinezom, až po údajné romániky s princom Albertom II. z Monaka, so spevákom z Jamiroquai Jay Kayom, s hercom Jean-Claude Van Dammom, spevákom Nickom Caveom, a mnohými ďalšími, viac či menej známymi tvárami.

Kylie je citlivý človek, dokázala to aj keď neudržala slzy pred kamerou:

​Jedno je isté, žiadny z nich nebol ten pravý. A faktom je aj to, že Kylie už zrejme vlastné dieťa mať nebude, hoci teraz tvrdí, že našla pravú lásku. Rodáčka z Melbourne vyše roka randí s kreatívnym riaditeľom magazínu GQ Paul Solomonsom. "Kto tvrdí, že nemôžete byť neskôr počas života sentimentálny a romantický? Najmä, keď nájdete dobrú a pravú lásku," povedala v rozhovore pre britský denník Daily Mirror pri zmienke spoločných romantických fotiek páru.

​Ako ďalej uviedla, je vďačná, že má takého dobrého priateľa. "Ešte viac sa cítim vďačná a šťastná za to, že ho mám teraz vo svojom živote. Naozaj sa o mňa stará," prezradila Minogue.

Kylie Ann Minogue patrí medzi najúspešnejšie predstaviteľky popovej hudby na svete. Prvú nahrávku s názvom Kylie vydala v roku 1988, pričom doteraz ponúkla 14 albumov. V roku 2005 jej lekári diagnostikovali rakovinu prsníka. Po úspešnej liečbe sa už o rok vrátila na pódiá a v roku 2008 vyrazila na svetové turné.

Súvisiace články

Najčítanejšie