Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Dara už nedokázala ignorovať poznámky o svadbe! TOTO je jej reakcia na Rytmusa a Jasminu!
Zdielať na

Dara už nedokázala ignorovať poznámky o svadbe! TOTO je jej reakcia na Rytmusa a Jasminu!

Archívna reportáž

Asi nikto by nechcel byť v koži Dary Rolins. Ešte pred niečo vyše rokom tvorila pár s Rytmusom, vydržali spolu slušných sedem rokov. Odkedy sa ale dal dokopy s Jasminou, neustále jej to niekto pripomína.

Obzvlášť husté to je od svadby Rytmusa a Jasminy. Akoby sa rátalo s tým, že Dara to automaticky nesie veľmi ťažko. Pravda je, že po takej dobe od rozchodu je už človek obvykle vyrovnaný s tým, že ich bývalý má nový život, novú lásku.

Inak to nebude ani v prípade Dary. Za takú dlhú dobu zažila už toľko vecí, že na smútenie za Rytmusom skutočne ani nemá čas.

O smútku sa pred časom vyjadrila takto:

​Horšie sú ale komentáre ľudí na jej Instagrame, ktorí zvládajú jej rozchod s Rytmusom, zdá sa, oveľa horšie. Skutočne až hanebné sú pritom poznámky na adresu Jasminy. "Jasmina je zlatokopka, už som jej napísal, že keby Rytmus nemal peniaze, tak ani sa na neho nepozrie," myslí si jeden z Dariných fanúšikov.

To už ale speváčku skutočne dožralo a odpísala mu tak, ako asi nečakal. "Nepíš mi sem takéto veci... Radosť mi tým neurobíš a NIKOHO z nás nepoznáš osobne, nevieš, čo kto cíti, ako to má/nemá. Nesúď. Ja osobne im ich šťastie a lásku verím, aj zo srdca prajem," prekvapila uveriteľne dobroprajným vyjadrením Dara.

Negatívne naladených ľudí zrejme neumlčí, ale pre nastávajúcich rodičov, Rytmusa a Jasminu, to je iste príjemný pocit zmierenia.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie