Skoro jasno
23°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Jasmina zoznámila svojho synčeka s bratrancom, predstavila mu celú rodinu!
Zdielať na

Jasmina zoznámila svojho synčeka s bratrancom, predstavila mu celú rodinu!

Archívna reportáž

Manželia Vrbovskí si na nový stav zvykajú už tri týždne. Obaja pritom z času na čas napíšu na sociálnu sieť status, ktorý dáva tušiť, že prežívajú najšťastnejšie obdobie v živote.

Nastávajúca mamička Jasmina zažíva nielen obrovskú lásku k svojmu manželovi, ale vytvára si aj silné puto k bábätku, ktoré nosí pod srdcom. Mamičky vedia, aký silný pocit to je, cítiť dieťa a tešiť sa každým dňom viac a viac na jeho príchod.

Jasmina sa blíži ku dňu D, ale ešte si musí predsa len pár týždňov počkať. To jej ale zjavne neprekáža v tom, aby sa so svojím synčekom rozprávala. A už mu predstavila aj celú rodinu.

Nastávajúceho otecka čaká tento rok ešte jedna veľká udalosť! Koncert, na ktorý si už aj môžete kúpiť lístky:

​Na krásnej fotke, ktorú zverejnila na Instagrame, sú maličkí bratranci v tesnej blízkosti, no predsa len, jeden z nich je stále v brušku. "Ahoj, maličký, čaká Ťa tu Tvoj bratranec, ktorý Ťa takto vníma odkedy si," napísala Jasmina nežné slová svojmu synčekovi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ahoj maličký, čaká Ťa tu Tvoj bratranec ktorý Ťa takto vníma od kedy si, ktorý bude ako Tvojim bratom, Tvoje krásne sesternice @veronikadidy a ešte jeden maličký bratranček, Tvoje tety ktoré Ťa už teraz milujú a hovoria mi o Tebe stále @princessequis @gabrieladrobova, čakajú Ťa dve úžasné babičky ktoré Ťa budú rozmaznávať a dedkovia čo v Tebe budú prehlbovať temperament čo po nich máš v krvi a predovšetkým Ťa čaká Tvoj tato. Bože toho sme Ti vybrali úplne najlepšieho! @rytmusking bude Ti dokazovať každý deň že si jeho splneným snom, môžeš mi veriť že viem o com hovorím ❤️ presne tak ako to dokazuje už teraz nám, našej rodine? a potom som tu ja, Tvoja mama, ktorej si už teraz dokonalou puzzlou do jej čarovného vesmíru čo si vytvorila, do jej rozprávky ktorú žije a budem sa snažiť dať Ti všetko čo Ťa urobí šťastným to najzákladnejšie a úplne najdôležitejšie už máš a to sme prave my, my všetci čo Ťa cakame❤️ #life

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Na malého Vrbovského čakajú aj druhý bratranec, sesternice, tety, babičky a dedkovia, ale predovšetkým... "Predovšetkým Ťa čaká Tvoj tato. Bože, toho sme Ti vybrali úplne najlepšieho! Bude Ti dokazovať každý deň, že si jeho splneným snom, môžeš mi veriť, že viem, o čom hovorím," píše dojímavé slová zamilovaná Jasmina.

Otec, starí rodičia, širšia rodina - tí všetci sú nesmierne dôležití, ale najviac je pre bábätko jediná bytosť. "Budem sa snažiť dať Ti všetko, čo Ťa urobí šťastným, to najzákladnejšie a úplne najdôležitejšie už máš a to sme práve my, my všetci čo Ťa čakáme," uzavrela krásne vyznanie synčekovi nastávajúca mamička.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie