Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Robí to len pre neho?! Lucie Bílá spravila šialenú vec!
Zdielať na

Robí to len pre neho?! Lucie Bílá spravila šialenú vec!

Archívna reportáž

Najpopuálrnejšia česká speváčka zažíva radostné obdobie. Už tretí rok je šťastne zadaná. Jej vyvoleným je o 17 rokov mladší Radek Filipi a všetci sa zhodujú, že po jeho boku doslova kvitne.

Vzťah s Radkom Filipim prerušila len jedna kríza, ktorá sa síce skončila rozchodom, ale odluka netrvala dlho. Od obnovenia vzťahu zažíva 52-ročná Lucie Bílá zjavne jedno z najkrajších období.

Niet pochýb, že mnohonásobná zlatá slávica s časom bojuje mnohými prostriedkami. Je nutné dodať, že úspešne. Aktuálne ale absolvovala procedúru, ktorú by mnohí nazvali priam krutou.

Takto sa Bílá pred časom vyjadrila k skrášľujúcim zákrokom:

​Pri pohľade na fotku, ktorú zverejnila na svojom Instagrame nie je jasné, či ide o žart, alebo to myslí vážne. Bílá totiž sedí v mraziacom boxe.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Skvělá zkušenost. ❄️? @cordeus_centrum_zdravi perfektbalance.cz

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila),

Ako objasnila, skutočne nejde o vtip a voda, v ktorej sedí, má teplotu len veľmi tesne nad nulou. V podstate sa uvelebila v mraziacom boxe plnom ľadu. "Skvelá skúsenosť," opísala Lucie stručne drsný zážitok.

"Mám skutočne statočnú ženu. Ešteže sa do mrazáku nezmestím," uznanlivo a s humorom skonštatoval jej priateľ Radek. Bílá v ľade vydržala celé dve minúty. Na prvý pohľad málo, no v skutočnosti to muselo byť priam nekonečno. O terapii chladom je známe, že má omladzujúce a zdraviu prospešné účinky, Lucie sa tak nechala "zamraziť" iste práve preto, dokonca už po druhýkrát.

Súvisiace články

Najčítanejšie