Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Rytmus sa pochválil úžasnou vecou! Niektorí o tom celý život len snívajú
Zdielať na

Rytmus sa pochválil úžasnou vecou! Niektorí o tom celý život len snívajú

Archívna reportáž

Patrik Vrbovský bol obyčajný chlapec z Piešťan z jednoduchej rodiny. Dnes je z neho Rytmus, pomaly už legenda. Vo svete hip hopu určite. Ako tvrdí, vydrel si každý cent a teraz sa nemá prečo hanbiť ukazovať svoj majetok.

Rytmus si na luxuse potrpí, vidno to na každej jednej veci, ktorými sa obklopuje. Oblečenie, autá, šperky, doplnky, bývanie, ale aj starostlivosť o telo. Síce už na krku nenosí dvojkilovú zlatú reťaz, ale aj tak nikto nepochybuje o tom, že keby chcel, mohol by mať aj päťkilovú.

Hmotné bohatstvo ale nie je všetko, peniaze sú fajn, ale človek si za ne šťastie nekúpi. Rytmus sa ale zjavne narodil skutočne pod šťastnou hviezdou, lebo našiel aj osobné šťastie, nemerateľné peniazmi.

Rytmusa čaká veľkolepý koncert, lístky sú už v predaji:

​Milovaná žena sa stala jeho manželkou, zadovážili si príjemné bývanie neďaleko Bratislavy, rozkošného psa a čoskoro zavŕši dokonalé šťastie narodenie synčeka. A Rytmus vie, že toto je ono. "Nie že by som nemal nikdy miesto, kde by som býval, ale po tom búrlivom živote plnom cestovania a zábavy cítim, že mám konečne domov," vyznal sa na svojom Instagrame.

Stojac v záhrade v bazéne, so psíkom za chrbtom, Rytmus povedal, čo pre neho znamená jeho dom: "Miesto, kde sa milujem vracať a neznášam opúšťať, pretože tu mám nás troch". Je nepochybné, že domov tvorí práve rodina a Rytmus si založil skutočne láskyplné hniezdo.

Súvisiace články

Najčítanejšie