Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dare praskli nervy. Ktorý j*** usúdil, že to mám hlásiť DOPREDU?!
Zdielať na

Dare praskli nervy. Ktorý j*** usúdil, že to mám hlásiť DOPREDU?!

Archívna reportáž

Speváčka Dara Rolins si opäť raz vyliala zlosť na sociálnej sieti. V slovenskom bulvárnom plátku sa objavili nelichotivé fotky opuchnutej hviezdy. Začalo sa preto špekulovať, či nepodstúpila estetický zákrok.

​Fotka Dary, na ktorej nie je v kondícii, použil na titulnej strane slovenský bulvár. 

Žiadna operácia

Z krásnej speváčky a ženy, ktorá inšpiruje, sa razom stala úplne obyčajná žena, navyše poriadne opuchnutá. 

FOTO nájdete TU.

"Dnes ma opäť nesklamal slovenský bulvár, ktorý informoval národ, teda dva, v mojom prípade sa totiž záujem o pikošky tohoto druhu násobí, rovná sa viac koruniek do redakčnej kasičky - o mojej “TAJNEJ” operácii “tváre”. Fotodokumentácia je náležite dramatická, momentky patrične tragické. Ach bože. Toľko snahy a úsilia vynaloženého pri hľadaní tej najhoršej možnej momentky na videu z rádia...fakt cením. Tak len pre upresnenie - žiadna operácia TVÁRE - to by ma samotnú zaujímalo, KEDY by som ju stihla?!?" píše v statuse rozhorčená Dara.

"Mám urobené viečka (asi ako milión iných rovnako starých, starších aj mladších žien) - neinvazívnym spôsobom, rovná sa žiadne rezanie/stehy. A na fotke zo sprievodného videa z rádia, kam som si po jóge odskočila na rozhovor, som proste bez make upu. Bolo to len pár dní po zákroku, takže ich tvar aj farba, rovná sa “reakcia” viečok nie je nežiadúca, ale naopak prirodzene ŽIADÚCA," pokračuje.

Pozrite si Darin posledný videoklip s názvom Kolotoč:

"Neviem, ktorý j*** z redakcie usúdil, že mám takéto veci hlásiť DOPREDU. V opačnom prípade sú totiž podľa bulvárnej logiky všetky nevypovedané informácie tajné," doplnila.

Súvisiace články

Najčítanejšie