Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Celeste vyzerá ako kombajn, naložil speváčke známy Slovák. Expartner Mlátilík REAGUJE!
Zdielať na

Celeste vyzerá ako kombajn, naložil speváčke známy Slovák. Expartner Mlátilík REAGUJE!

Archívna reportáž

Na svete je zrejme nová šoubizová vojna. Známy kontroverzný spevák sa na sociálnej sieti pustil do postavy speváčky Celeste Buckingham. Nenechal na nej suchú ani jednu nitku! A to zase nenechalo chladným jej bývalého partnera Aleša Mlátilíka.


​​​"Speváčka Celeste Buckingham tvorila od minulého roka pár s českým podnikateľom Alešom Mlátilíkom. Ruka v ruke sa ako zamilované holubičky objavovali aj na spoločenských akciách a brunetka bola zaľúbená až po uši. Žiaľ, ani tento vzťah jej však nevydržal. Aleš sa inšpiroval zrejme mnou. Tak isto som to urobil aj ja s Božankou. Nielen ženy púšťajú k vode chlapov, ale novým trendom je práve opak. Takže rada do života pre mužov, nikdy si neberte mladé teliatko. Tobôž takýto kombajn, ak ste vy sám tenký klások," naložil Celeste Martin Jakubec.

"Inak kľudne by sa mohla táto Celéste premenovať na Celestínske cesto na rezance. Ona a 24? Vyzerá ako 50-ročná tetka po štyroch vynosených deťoch. Takže Alešovi sa nečudujem. To pri nej už aj Božanka môže povedať, že má 24," uviedol v statuse Jakubec.

​TOTO je reakcia Aleša Mlátilíka:

Instagram

​Dvojica sa rozišla po roku vzťahu. Svoje odôvodnenie zverejnili na sociálnej sieti. 

​Pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie