Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Štvrté dieťa u Klusovcov? Pre Tomáša a Tamaru je rodina všetkým
Zdielať na

Štvrté dieťa u Klusovcov? Pre Tomáša a Tamaru je rodina všetkým

Archívna reportáž

Už sedem rokov tvoria Tamara Klusová a jeden z najobľúbenejších českých spevákov, Tomáš Klus, pár. Počas tej doby sa im postupne narodili tri deti, najmladšia dcérka ešte nemá ani dva roky.

Tomáš Klus si získal srdcia fanúšikov, no zrejme najmä fanúšičiek, aj na Slovensku. Jeho srdce má ale len jedna, jeho 31-ročná žena Tamara. Tá rozhodne nestojí v úzadí, počas vzťahu s Tomášom sa poriadne zviditeľnila. Napríklad aj materstvom, o ktoré sa často delí na sociálnych sieťach.

Prvé dieťa, Josefínka, má už 6 rokov, svadba jej rodičov prišla až po jej narodení. Už o pár dní bude mať tri roky druhý potomok Klusovcov, syn Alfréd. A napokon pribudla Jenovéfa, ktorá bude mať v septembri dva roky.

​Tri deti počas piatich rokov znamenajú poriadne vyťaženie rodičov. Tamara sa ale v materstve zjavne našla, drvivá väčšina jej príspevkov na sociálnej sieti sa dotýka jej rodiny. Dalo by sa preto očakávať, že rozširovanie rodiny bude pokračovať.

"Momentálne som vo fáze, keď štvrté dieťa nechcem, mám pocit, že sme naozaj kompletní," prekvapuje Tamara v rozhovore pre portál ahaonline.cz. Vzápätí ale dodala: "Potom ale prídu momenty, keď držím novorodeniatko, vidím ten zázrak a úplne ma to omámi. Pozerám na Tomáša a hovorím, že ešte raz to azda niekedy dáme, za päť, šesť, sedem rokov, nejakého benjamínka".

Jeden z mnohých Tamariných príspevkov na tému rodina:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

P R V N Í Já - Jé, děti, tady jste se všechny narodily... Jos : Naše porodnice vypadá jako opravdový zámek a já jsem se tu narodila První. Alf : (řev) Mami, že jsem se taky narodil jako První? Jos : Alfréde, ty ses narodil jako druhý... jsou Ti dva a mně je pět. Alf : (pláč) Jozi, ty jsi vážně na mě zlá... Já : Alfréde, Josefínka se narodila jako první ... je to má První dcera ale ty jsi můj První syn. Alfréd se utěšeně a spokojeně usmál Jos : no jo, a co Jenůfka... ta je proste náš chudáček.... Po dvou minutách mlčení Josefína vykřikla! ,, Já jsem tvá První dcera, Alfréd První syn a Jenovéfa moje První sestřička! Takže i když jsem si nejprve myslela, že já jsem První, můžou být První všichni na téhle planetě.. akorát každý jinak...!” #milujuJosefinysrdce #josefinymoudrosti #milujuzivot #milujusvojedeti #detijsoudar a #kojenitaky ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Tamitadyje (@tamara_klusova),

U Klusovcov je teda ešte všetko otvorené, zrejme to naozaj nechajú na momentálnom pocite, ktorý ich v nejakej chvíli prepadne. "Klamala by som, keby som povedala, že už žiadne dieťa nechcem, a klamala by som, keby so povedala, že štvrté dieťa chcem," povedala o svojich rozpoltených pocitoch Tamara. Rozhodne možno napokon Tomáš, ktorý je ale podobne nadšený rodič, ako jeho manželka.

Súvisiace články

Najčítanejšie