Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Agáta dala najavo, že dohody s Jakubom už neplatia. Spravila si po svojom!
Zdielať na

Agáta dala najavo, že dohody s Jakubom už neplatia. Spravila si po svojom!

Archívna reportáž

Už je to vyše mesiac, čo sa dostalo manželstvo Agáty a Jakuba Prachařovcov do nebývalej krízy. Najprv opustil spoločnú domácnosť on, pričom odignoroval aj narodeniny svojej ženy, potom zbalila kufre Agáta. Odišla aj s deťmi a poriadne ďaleko.

Zdá sa, že 34-ročnej Agáta pobyt v izraelskom Tel Avive veľmi prospieva. S osemročným Kryšpínom a ročnou Miou jej tam pomáha mama, herečka Veronika Žilková, a tak môže Agáta oddychovať, koľko sa jej chce.

V Izraeli je už v plnom prúde letná sezóna a tak naberá Agáta nové sily najmä na pláži hlavného mesta. Na Instagram pridáva čoraz radostnejšie fotky, ale fanúšikovia si všimli najmä jednu zásadnú zmenu.

​Agáta sa rozhodla porušiť dohodu, ktorú mali s Jakubom, že tvár dievčatka ukazovať nebudú. Posledné dni sa vyslovene utrhla z reťaze, keď pridala postupne hneď tri fotky, kde vidno ročnú Miu do tváre. A Agáta to aj komentovala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Moje a ano ukazala jsem ji az kdyz jsem chtela ja ....#love #girls #momanddaughter #photography @petrkozlik13

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Prachařová (@agatahanychova),

"Moja, a áno, ukázala som ju, keď som chcela," napísala zrejme odkaz Jakubovi. Zjavne s tým nemá problém jeho sestra, ktorá pridala pozitívny a stručný komentár "láska". Komentujúci sa definitívne zhodli v jednom - malá Mia je kópiou svojho otca a tak sú azda vyvrátené reči, ktoré sprevádzali Agátine tehotenstvo, že dcérka nie je Jakubova.

Súvisiace články

Najčítanejšie