Zatiahnuté
12°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Vyzeralo to ako priateľský rozchod. Potom ale spravil Celestin bývalý TOTO!
Zdielať na

Vyzeralo to ako priateľský rozchod. Potom ale spravil Celestin bývalý TOTO!

Archívna reportáž

Celeste Buckingham a podnikateľ Aleš Mlatilík patrili medzi tie šoubiznisové páry, z ktorých vyžarovala láska, ale rozhodne nepôsobili ako zamilovaní pubertiaci. Napokon sa ale zdanlivá stabilnosť tohto vzťahu ukázala byť tiež len dočasná.

Po roku je koniec. Zdanlivo ale dokázali 24-ročná Celeste a 42-ročný Aleš ukončiť vzťah v mieri. Podnikateľ zverejnil koláž ich spoločných fotiek s jednoduchým a výstižným "ďakujem".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dekuju ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Ales Mlatilik (@ales_mlatilik),

Aj Celeste zverejnila podobne dojemné záverečné vyznanie: "Ďakujem za všetko, láska. Bohužiaľ, každá dobrá vec musí raz skončiť. Ďakujem ti za krásny rok. Prajem ti len to najlepšie, najmilšie a najkrajšie. Nech je tvoj život aj naďalej plný lásky a šťastia".

Takto vyzerali zaľúbenci počas rozkvetu ich vzťahu:

​Ale potom sa stalo niečo menej pochopiteľné. Keď sa rozišli tak v dobrom, prečo Aleš zmazal všetky spoločné fotky? Nechal len rozlúčkovú koláž, ostatné spomienky na jeho vzťah s Celeste zmizli.

Určite to mnohým pripomenulo rozchod Dary a Rytmusa. Kým ona všetko nechala tak, ako bolo, Rytmus doslova zahladil stopy. Je to aj v tomto prípade náznak, kto chcel v skutočnosti zo vzťahu odísť? Faktom je, že Aleš už deti mal a podľa niektorých vyjadrení sa na trvalý zväzok ešte necítil. Celeste sa k vymazaniu spomienok nevyjadrila.

Súvisiace články

Najčítanejšie