Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Rytmus a Jasmina chcú zrejme zlomiť rekord. Pomaly ani deň nevydržia bez TOHTO!
Zdielať na

Rytmus a Jasmina chcú zrejme zlomiť rekord. Pomaly ani deň nevydržia bez TOHTO!

Archívna reportáž

Zamilovaných párov bolo, je a bude vždy kopa. Niektorým to vydrží kratšie, iným dlhšie a sú aj vzácne prípady, ktoré sa vrúcne milujú po celý život. Ak by sme ale mali posudzovať lásku podľa verejných vyznaní, máme víťazov!

Odkedy Rytmus a Jasmina priznali vzťah, ich láska naberá na obrátkach. Zo začiatku opatrnejšie vyznania a priznania sa časom zmenili na hotové ódy.

Rytmus mal za sebou dva dlhodobé vzťahy, no ani s Darou to zjavne necítil tak intenzívne, ako s Jasminou. Jeho vyznania svojej manželke nemajú konca a hrdo sa hlási k citom, ktoré azda niektorí pomýlení jednotlivci u muža považujú za slabosť. Rytmus to vidí inak.

Rytmusa čaká na jeseň jediný tohtoročný koncert, lístky sú už v predaji:

​Jasne to povedal v jednom staršom statuse: "Akoby byť zaľúbený je iba pre násťročných a dospelý človek nemá právo byť zaľúbený a mal by sa za to hanbiť. Chápem, že to môže z huby vypustiť iba neprajný a osamelý človek, ale robiť si srandu z tejto emócie mi príde chladné a smutné".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Novinári ma často označovali, že som zalúbený ako puberťák. Akoby byť zalúbeny je iba pre násťročných a dospelý človek nemá právo byť zalubený a mal by sa za to hanbiť. (Krotiť ?)Chápem, že to može z huby vypustiť iba neprajný a osamelý človek, ale robiť si srandu z tejto emócie mi príde chladné a smutné. Byť zamilovaný znamená (aspoň u mňa), že sa mi darí vo všetkom čo robím. Cítim sa šťastný, keď s ňou vstávam a dávam jej pusu na dobrú noc. Nehanbite sa za svoje city, práve naopak budte hrdí, že ich máte. Nepatrite medzi tie chladné vyprahnuté duše. Hrdo tu vyhlasujem, že milujem @jasmina_alagic a to, že nám to niektorí nepriali, z nás spravilo silný pár. Prežívam najkrajšie obdobie aké som mal a som šťastný, že sa naše cesty stretli. ❤️ #PretoSaStaneMojouZenou #PretoMaMotivuje #Foto @lukaskimlicka

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

A hneď dodal: "Nehanbite sa za svoje city, práve naopak, buďte hrdí, že ich máte. Nepatrite medzi tie chladné vyprahnuté duše". Svojej Jasmine lásku dokazuje nielen slovne, ale aj darmi, či nehmotnými prekvapeniami. Aktuálne si užívajú v Paríži, no prvý týždeň manželstva oslávili opäť aj statusom na Instagrame.

"Môžu vám závidieť vašu lásku, môžu vás ohovárať, intrigovať, rozkazovať vám čo by ste mali a nemali, čo je skoro a neskoro. Čistú lásku neporazí nikdy nič a môžu sa všetci aj na hlavu postaviť," aj toto zvestoval Rytmus svojim fanúšikom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Presne pred týždňom moj život dostal nový rozmer. Chcel by som poďakovať luďom za pozitivitu a blahoželania ?? Dokonca nás zastavujú aj neznámi ludia na ulici, že sme im vzorom a gratulujú nám, čo je fakt level. Často sa mi stáva, že keď zaspávam, tak premýšlam nad tým, aký je ten život krásny. Že vždy všetko zariadi, tak ako má, čiže v mojom prípade sa mu snažím načúvať, alebo poučiť. Zoslal mi do života moju manželku, s ktorou čakáme bábo a dal šancu si urobiť rozprávkový život. Pamätám si keď sme začali spolu chodiť a český bulvár to nevedel prekusnúť. Chápete? v čechách sa rozoberal vzťah slovákov ??? Ale k pointe. Môžu vám závideť vašu lásku, môžu vás ohovárať, intrigovať, rozkazovať vám čo by ste mali a nemali, čo je skoro a neskoro. Čistú lásku neporazí nikdy nič a môžu sa všetci aj na hlavu postaviť. Každý z vás má život vo svojich rukách a každý z nás si ho režíruje sám. ?? #VdobromAjZlom #NačúvaťPoučiť

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Jasmina bola o niečo stručnejšia:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Týždeň čo som Tvojou ženou, navždy čo ňou túžim byt❤️ #love

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Takto to zhodnotila Jasminina blízka priateľka Gabriela Drobová: "Keby sa dala vaša láska zhmotniť do jedla, nakŕmime všetkých hladujúcich sveta na niekoľko rokov". Nie je dôvod pochybovať o úprimnosti vzájomných vyznaní lásky tohto páru. A keď sa im narodí bábätko, môžeme čakať ďalšiu spŕšku vyznaní, dieťa totiž obvykle lásku násobí.

Už teraz je ale isté, že v našom šoubiznise ešte asi nebol pár, ktorý by takto intenzívne a často zdieľal vyznania lásky verejne. Možno inšpirujú aj iné zaľúbené páry k tomu, že svoju polovičku pochvália aj verejne a nebudú sa hanbiť lásku prezentovať tak, ako to cítia.

Súvisiace články

Najčítanejšie