Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Spice Girls sú späť! Odštartovali turné, ale TAKTO si to nepredstavovali!
Zdielať na

Spice Girls sú späť! Odštartovali turné, ale TAKTO si to nepredstavovali!

Archívna reportáž

Britská skupina Spice Girls v piatok v Dubline odštartovala očakávané comebackové turné. Štvorica, bez Victorie Beckham, sa na koncertné pódium vrátila po siedmich rokoch.

Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm a Geri Horner, za slobodna Halliwell, sa v dublinskom Croke Park predstavili pred asi 58-tisíc fanúšikmi a fanúšičkami, ktorým zaspievali zmes svojich najväčších hitov. Na koncerte sa zúčastnil aj írsky premiér Leo Varadkar.

Spice Girls ohlásili návrat na koncertné pódiá v novembri po mesiacoch špekulácií. Zatiaľ majú naplánovaných len 13 zastávok v Írsku a Veľkej Británii, ktoré vyvrcholia 15. júna koncertom na londýnskom Wembley.

​Všetko takmer prekazila prostorekosť Mel B, ktorá v priamom prenose v televízii prezradila, že mala pikantný románik s Geri. Tá sa snaží žiť už roky usporiadaný rodinný život, preto vznikli obavy, či sa nenahnevá. Nestalo sa.

​Turné odštartovali, ale vyskytli sa problémy. Fanúšikovia sa na sociálnych sieťach sťažovali na zlý zvuk, aj vokály. Jeden dokonca napísal, že videl, ako hľadisko opúšťa množstvo sklamaných ľudí. Na sťažnosti sa rozhodla zareagovať Mel B, ktorá nadránom nahrala video a zverejnila na Instagrame. Divákom sa ospravedlnila a sľúbila, že vychytajú muchy, aby na ďalšom koncerte, ktorý by mal byť v Cardiffe, bolo už všetko tip-top.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dublin, thank you SO much for a brilliant first night on the #SpiceWorld2019 tour ✌️? ? @timmsy

Príspevok, ktorý zdieľa Spice Girls (@spicegirls),

Na oficiálnom Instagrame Spice Girls sa ale, pre zmenu, pod ďakovnou fotkou fanúšikom začali hromadiť pochvalné príspevky. Fanúšikovia z celého sveta sa dožadujú koncertov aj v ich krajinách, je možné, že ak toto turné dopadne dobre, po dlhých rokoch sa naozaj vyberú opäť do sveta.

Spice Girls vznikli v roku 1994. Na konte majú nahrávky Spice (1996), Spiceworld (1997) či Forever (2000). Po veľkom úspechu si dali v roku 2000 pauzu a znova sa stretli v rokoch 2007 a 2008, keď absolvovali svetové turné. Naposledy sa spolu predstavili na záverečnom ceremoniáli londýnskych olympijských hier v roku 2012.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie