Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Sex medzi členkami kapely Spice Girls! TIETO dve spolu prežili horúcu noc
Zdielať na

Sex medzi členkami kapely Spice Girls! TIETO dve spolu prežili horúcu noc

Archívna reportáž

Je to už vyše 20 rokov, čo päť krások z Veľkej Británie odrovnalo svet svojím hitom Wannabe. Kapela sa neskôr rozpadla, no členky stále ostali priateľkami a dokonca chystajú návrat.

Mel B, v kapele prezývaná aj Scary Spice, prezradila v televíznej šou niečo, čo malo ostať navždy tajomstvom, píše portál DailyMail. Keď sa moderátor opýtal 43-ročnej speváčky, čo je pravdy na jej viac ako dobrom priateľstve s jednou z členiek kapely, stratila reč.

Mel B sa nikdy netajila svojou bisexualitou. Má za sebou aj divoké manželstvo, ktoré sa skončilo ešte dramatickejším rozvodom. Ktovie, ako zareaguje na veľké odhalenie jej kamarátka, 46-ročná Geri Horner, za slobodna Halliwell.

​Červenovlasá líderka kapely vraj mala "skvelé prsia", ako skonštatovala Mel B. "Proste sa to stalo, smiali sme sa na tom a to je celé," vyjadrila sa so smiechom.

K lesbickému styku medzi Mel B a Geri malo dôjsť v čase, keď bola kapela na vrchole, teda niekedy na konci 90. rokov. Keď sa jej moderátor opýtal, či k styku došlo častejšie so smiechom ho označila za "perverzáka" a odpovedi sa vyhla.

Mel B sa teraz obáva toho, či svoju kamarátku a jej manžela nenahnevala natoľko, žeby bolo ohrozené plánované turné Spice Girls, ktoré sa má odštartovať v máji. "Bude ma za toto nenávidieť, lebo žije ten svoj prepychový život vo vidieckom dome s manželom, no je to fakt," povedala polohumorne Mel B.

"Dúfam, že keď sa na to teraz budú Geri pýtať, nepoprie to, lebo veď to proste bolo len tak, taká zábavka," robí si nádeje Mel B. V hľadisku sedela počas rozhovoru aj Mel C, ktorá sa tvárila, že to je pre ňu absolútna novinka.

Po odvysielaní relácie údajne Mel B okamžite volala Geri a ospravedlnila sa jej. Všetci dúfajú, že prostorekosť tmavej speváčky neohrozí dlho plánované dvojmesačné turné, ktoré ma kapela, bez Victorie Beckham, absolvovať tento rok.

Súvisiace články

Najčítanejšie