Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Mamba dostáva popôrodné brucho do formy. Aj za cenu utrpenia?
Zdielať na

Mamba dostáva popôrodné brucho do formy. Aj za cenu utrpenia?

Archívna reportáž

Speváčka a herečka Dáša "Mamba" Šarközyová a jej partner Tony Porucha sú už päť mesiacov šťastnými rodičmi synčeka Manola. K dokonalosti chýba novopečenej mamičke, zdá sa, už len jediné. Dostať sa do super formy.

Mamba Dasha, ako si muzikálová herečka hovorí, prežíva najkrajšie obdobie života. Jej príspevky na Instagrame sú neustále plné lásky, či už k synčekovi, alebo jej partnerovi Tonymu.

To, čo ju ale živí, je jej hlas, ale aj vzhľad. Tehotenstvo obvykle ženské telo zmení, niektoré šťastné ženy sa dostanú do pôvodnej formy veľmi rýchlo, iné musia na sebe pracovať celé mesiace, aj roky.

Mamba je zjavne prvý prípad, už takmer hneď po pôrode mala späť svoju príťažlivú štíhlu, no pritom ženskú postavu. Kde tu ostalo možno niečo, čo treba dotiahnuť do dokonalosti, keďže na tom Mambe záleží.

​​Okrem cvičenia tak podstupuje aj rôzne kúry, naposledy dala špeciálnou procedúrou do parády svoje brucho. Na fotkách sa môže zdať, že išlo o veľké utrpenie, opak je pravdou. To, čo vyzerá ako bolestivá grimasa, je výbuch smiechu. Ideálny prípad spojenia príjemného s užitočným. "Samozrejme sa nejdem teraz spoliehať iba na tento zázračný stroj, ale keď si ho pridám ako bonus k pohybovej aktivite, som si istá, ze výsledky uvidím veľmi skoro," vyslovila v nádeji Mamba.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie