Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nečakane otvorená spoveď Dary o pekle, z ktorého nebolo cesty von
Zdielať na

Nečakane otvorená spoveď Dary o pekle, z ktorého nebolo cesty von

Archívna reportáž

Speváčka Dara Rolins pred rokmi urobila chybu, za ktorú poriadne zaplatila. Pri autonehode, ktorú spôsobila, zomrel človek. Prehovorila o tom, ako to celé musela zvládnuť.

​Deň 10. júl 2010 sa naveky zapísal ako čierny do života speváčky Dary Rolins. Autom v pražskom Šáreckom údolí zrazila muža na motorke, ktorý zraneniam vo veku 63 rokov podľahol.

Strašne to po**al...

Hoci si mnohí myslia, že prežíva najhoršie obdobie po rozchode s Rytmusom, ktorý sa cez víkend oženil, faktom je, že práve nehoda jej zmenila život. 

"Hoci som bola odsúdená, v jadre viem, že som neurobila nič zlé. Nepila som alkohol, nešla som rýchlo. Stalo sa. A kedykoľvek idem tým miestom, vždy si uvedomím to množstvo otáznikov. Vtedy mi to zobralo veľa síl," povedala po rokoch v rozhovore pre portál neovlivni.cz.

​Dráma sa podpísala aj na jej osobnom živote a to vrátane rozchodu s otcom jej dcéry Laury, Matějom Homolom. "Bola to facka z druhej strane. Matěj odišiel, vtedy to strašne po**al," uviedla.

Totálna harmónia

Na tri mesiace išla Dara do Los Angeles, aby sa s tým mentálne vyrovnala.

Veľmi jej to v tom čase pomohlo. 

Dnes jej najviac pomáha dcéra Laura. Nikdy vďaka nej nestratila kontakt so zdravým mozgom. "Dnes je v pohode, náš vzťah je dokonalý, totálna harmónia," dodala Rolins.

Pozrite si archívnu reportáž o tom, či má alebo nemá Dara priateľa:

Súvisiace články

Najčítanejšie