Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dara sa bojí o budúcnosť. TAKTO sa opustila!
Zdielať na

Dara sa bojí o budúcnosť. TAKTO sa opustila!

Archívna reportáž

Dara Rolins len málokedy ukáže vážnu tvár. Široký úsmev, láskyplné fotky s dcérou či s kamarátkami, alebo dráždivé polonahé momentky. Tak obvykle vyzerá jej sociálna sieť. Teraz prišlo niečo iné. Dara sa zamyslela.

Pre úplnosť informácie treba dodať, že sa zamyslela, ale doplnila to opäť dráždivou fotkou s výrazne odhaleným hrudníkom.

Text je už vážnejší. Speváčka prezradila, že ju zaskočila informácia o tom, že "vesmír umiera". "Slabne, prichádza o svoju energiu. A kde mizne energia, mizne aj aktivita. Vedci potvrdili, že množstvo energie uvoľňovanej vo vesmíre je dnes polovičné než pred dvomi miliardami rokov," píše zaskočená Dara.

Obvykle vesmír považujú ľudia za rovnako nekonečný, ako aj nesmrteľný. Veď od Veľkého tresku uplynulo podľa vedcov už zhruba 15 miliárd rokov, čo je viac, ako si dokáže ľudská myseľ vôbec predstaviť. "Každopádne, tá skutočnosť, že ani vesmír nie je nesmrteľný, ma úplne zarazila. Vesmír starne. Aj on, síce veľmi pomaly, ale isto, upadá do večného spánku. Dnes sa už proste nemôžete spoľahnúť naozaj na nič. Ani na ten vesmír," uzavrela sklamaná Dara.

Pre ňu ale môže byť útechou, že hoci vesmír starne, jej sa darí zatiaľ času statočne odolávať, ako jej vesmírne zamyslenie komentovali aj niektorí jej fanúšikovia.

Súvisiace články

Najčítanejšie