Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Prehnala to Dara s polonahou veľkonočnou fotkou? Nasledovali trpké odkazy
Zdielať na

Prehnala to Dara s polonahou veľkonočnou fotkou? Nasledovali trpké odkazy

Archívna reportáž

Neprejde pomaly týždeň, aby Dara Rolins nezverejnila poriadne dráždivú fotku, kde viac ukazuje, ako zakrýva. Chopila sa aj veľkonočnej tematiky, no podľa reakcií fanúšikov zašla už trochu priďaleko.

K Veľkej Noci patria zajačikovia a práve toho sa Dara chytila. Akurát, že zajko v jej podobe je všetko iné, len nie symbol nežnej nevinnosti.

​Dara sa na fotke pýši svojou vypracovanou postavou veľmi sporo odetou len v plavkách. Na hlave pritom má masku zajaca z čierneho latexu. Popis k fotke ale napísala veľmi odľahčene: "Dúfam, že sa sviatky vydarili, a že je aj váš Veľkonočný pondelok zábavný".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dúfam, že sa sviatky vydarili a že je aj váš Veľkonočný pondelok zábavný:) ????? #yourEasterBunny

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Niektoré komentujúce ale o nevinnom zámere svojho veľkonočného pozdravu nepresvedčila. Našli sa také, ktoré reagovali kriticky, ale s vtipom, ako napríklad: Už som myslela, že sa dnes Dara na sviatky nevyzlečie". Iná to povedala ostrejšie: "Toto nemá nič s Veľkou Nocou, asi sa pomýlila a dobre jej už d**e!" "V tvojom veku už by si mohla mať, mimo iného, aj rozum, okrem tela," napísala ďalšia. 

No a obzvlášť citlivé miesto zasiahli tie, ktoré do toho zatiahli Darinho bývalého: "Rytmus ju preto nechal, lebo všade sa len ukazuje, nejde prežiť, že ju nechal, stará chudera si myslí, že zapôsobí, keď sa bude ukazovať ako v porne". A pridala aj ďalšia: "Len sa snaží Patrikovi dokázať o čo prišiel. Je to márne".

Dara si z podobných reakcií zrejme veľmi ťažkú hlavu nerobí, odpoveďou na jeden z komentárov o Rytmusovi dala najavo, ako je nad vecou. Komentujúcej len napísala: "Ideš, dievča"!

Treba ale dodať, že pozitívnych reakcií bolo oveľa viac, ako kritických. Zareagovala aj Andrea Verešová, ktorá Dare napísala jednoznačné: "Ty si strašná šupa!" A to musí 46-ročnej Dare uznať asi každý.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie