Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ľahký šalátik na večeru? Jasmina vidí výživu tehotnej takto
Zdielať na

Ľahký šalátik na večeru? Jasmina vidí výživu tehotnej takto

Archívna reportáž

O výžive vhodnej pre tehotné sa popísali celé litánie. Treba dbať na správnu životosprávu pre výnimočný stav, keď sú kladené vyššie nároky na príjem vitamínov, minerálov, ale aj vhodne vyvážené tuky, cukry a bielkoviny. Ale čo s tým, keď sa práve v tomto období ženám chute zbláznia?

Ľahko sa radí, čo treba jesť, ťažšie sa to napĺňa. Bábätká v brušku svojim mamičkám "diktujú" neraz šialené kombinácie. Svoje o tom vie aj Jasmina, ktorá sa už viackrát na sociálnej sieti priznala k tomu, že "zhrešila".

​A stalo sa to opäť! Jasmina sa pomaličky blíži k cieľu, ale svoje chute, zdá sa, stále nedokáže ovládať. Na svojom Instagrame sa priznala k maškrtnému jazýčku s poriadnou zmrzlinou v ruke. Naozaj nešlo len o nejakú obyčajnú trojitú, ale ako sama s nadsadením píše, bol to "trojmetrový, desiatimi kopčekmi preplnený kornútok".

Ako dodala, uvedomuje si, že nejde o ideálnu večeru, ale keď raz tehotná žena musí, tak musí. "A keď Vám hocikto bude tvrdiť, ako Vás ľahký šalátik na večeru urobí takou sviežou, a že sa Vám nepreplnenej bude spokojnejšej lepšie zaspávať tak mu povedzte nech Vám oblíže..," práve ten spomínaný kornútok, napísala Jasmina.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Všetkým tak rastu bruška počas sviatkov?? Dúfam ze sa Vám darí oddychovať a byť s rodinou, to je najviaac ❤️ ? @gabrieladrobova

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič (@jasmina_alagic),

K tomuto priznaniu sa výborne hodila hneď ďalšia fotka, ktorú Jasmina pridala. V krásnych červených šatách si nežne drží už poriadne vykúkajúce bruško a vtipne komentuje: "Všetkým tak rastú brušká počas sviatkov?" Odpoveď je jasná - ak aj rastú, väčšina v nich neskrýva taký poklad, ako Jasmina, to šťastie majú len nastávajuce mamičky.

Súvisiace články

Najčítanejšie