Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Táto herečka to povedala o starnutí naplno! Šediny a vrásky si vraj zaslúžila
Zdielať na

Táto herečka to povedala o starnutí naplno! Šediny a vrásky si vraj zaslúžila

Archívne video Archívna reportáž

Je krásna, úspešná, bohatá, skvelá v tom, čo robí a navyše - je aj múdra. Hoci sa preslávila rolou jednoduchej blondínky, Reese Witherspoon dokazuje, že má od nej ďaleko. Bojuje za práva žien a súčasťou toho je aj seba prijatie v každom veku.

Reese Witherspoon rozhodne nevyzerá na to, že má 43 rokov a tri deti, pričom najstaršia dcéra má už 19 rokov. Stále by pokojne mohla hrať aj o 15 rokov mladšie ženy, no ona sa starnutiu nebráni.

​Dokonca sa vyjadrila, že preferuje byť štyridsiatničkou pred dvadsiatničkou, píše portál Daily Mail. "Mám už istý náhľad na veci, lebo som na tomto svete 43 rokov a necítila som to rovnako, keď som mala 25," povedala Reese.

​"Nepovedala by som to isté. Mám 43 rokov a mám celú kopu skúseností. O zmenách, ktoré by som vo svete rada videla, môžem hovoriť s porozumením. Proste mám pocit, že som si tie šediny a vrásky zaslúžila. Mám ich rada," dodala s múdrosťou herečka.

Dnes sa už smeje na obočí vytrhanom na tenučký pásik, aj na tmavohnedom rúži, ktorý ostal zvečnený na jej fotke na vodičáku, keď mala 16 rokov. Jednoducho treba dospieť.

Reese Witherspoon má s bývalým manželom, hercom Ryanom Phillippem dve deti, 19-ročnú dcéru Avu a 14-ročného syna Deacona. S druhým manželom, Jimom Tothom, má 6-ročného syna Tennessee Jamesa.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie