Zatiahnuté
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Tisíce fanúšikov, pivo, veľkoplošné obrazovky. Na pohreb frontmana The Prodigy prišla aj ONA
Zdielať na

Tisíce fanúšikov, pivo, veľkoplošné obrazovky. Na pohreb frontmana The Prodigy prišla aj ONA

Archívna reportáž

Keith Flint sa 4. marca rozhodol, že už mu nestojí za to pokračovať v pozemskej púti. Siahol si na život, čím zarmútil milióny fanúšikov po celom svete.

Po vyše troch týždňoch od samovraždy 49-ročného speváka britskej kapely The Prodigy, Keitha Flinta, sa v piatok konal v meste Braintree veľkolepý pohreb. Posledná rozlúčka prebehla v kostole sv. Márie. S Keithom sa prišli rozlúčiť tisíce fanúšikov, aj jeho najbližší.

Jeho kamarát z kapely, Keith Palmer, známy ako Maxim Reality, dokonca niesol rakvu. Ďalší člen The Prodigy, Liam Howlett, mal na ramene ikonický opasok, ktorý Keith Flint nosieval na koncertoch.

​V sprievode bol aj Keithov štvornohý verný kamarát - jeho nemecký ovčiak. Na prekvapenie všetkých prišla aj Keithova manželka, s ktorou však boli odlúčení, DJka Mayumi Kai. Práve ona mala byť údajne dôvodom spevákovho hlbokého žiaľu, keďže sa k nemu už nechcela vrátiť.

​Hoci zo začiatku nebolo jasné, čo je príčinou, bol to práve Liam Howlett, ktorý potvrdil špekulácie, že Keith zomrel vlastnou rukou: "Správy sú pravdivé, nemôžem uveriť, že to vravím, ale náš braček Keith si cez víkend vzal život".

Obrad z kostola prenášali na veľkoplošných obrazovkách. Hlavným posolstvom bolo poukázanie na hrozbu sklonom k samovražde mužov okolo 50 rokov. Hordy fanúšikov priniesli tisíce kvetov a spoločne plakali, mnohí s pohárom piva v ruke.

Keithovu rakvu viezli v čiernom presklenom koči so zapriahnutými čiernymi koňmi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#theprodigyofficial #keithflint #prodigysarcazm #liamhowlett #maximreality

Príspevok, ktorý zdieľa Clark Witchell (@clarkwitchell),

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie