Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Vážne chorý Mick Jagger? Rolling Stones museli odložiť turné
Zdielať na

Vážne chorý Mick Jagger? Rolling Stones museli odložiť turné

Archívna reportáž

Vyše 50 rokov lieta po pódiu a robí radosť všetkým priaznivcom kvalitnej rockovej hudby. Frontman kapely The Rolling Stones má 75 rokov, doteraz sa zdalo, že je snáď nesmrteľný.

Mick Jagger mal energie vždy na rozdávanie. Dokonca sa stal ako 73-ročný otcom dnes dvojročného chlapčeka. Zdravie ho napokon predsa len zradilo a kapela preto aktuálne odložila turné po Spojených štátoch a Kanade.

Skupina zverejnila, že turné sa odkladá pre zdravotné problémy jej frontmana, ktorý musí dokončiť liečbu. Neupresnili ale to, o akú diagnózu ide. Mickovi Jaggerovi dali lekári jednoznačný príkaz: "V súčasnom stave sa na turné vydať nemôže".

​Jagger vo svojom vyhlásení uviedol, že ho veľmi mrzí, že fanúšikov sklamal. Teší sa ale na návrat na pódiá tak skoro, ako sa len bude dať. "Nenávidím to, že vás musím sklamať. Som zničený z toho, že turné odkladáme, ale budem sa naozaj veľmi snažiť vrátiť sa tak skoro, ako to len pôjde. Ešte raz, obrovské ospravedlnenie všetkým," napísal Jagger na svojom Twitteri.

Severoamerická časť turné nazvaného No Filter sa mala začať 20. apríla v Miami na Floride a po vyše dvoch mesiacoch sa mala skončiť v Kanade. Jej európsku časť odohrali The Rolling Stones už minulý rok, vystúpili napríklad aj v Prahe.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie