Polojasno
22°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Kim trpí nepríjemnou chorobou. Zasiahla jej viacero častí tela
Zdielať na

Kim trpí nepríjemnou chorobou. Zasiahla jej viacero častí tela

Archívna reportáž

Má na konte milióny, kariéru ako hrom, hviezdneho manžela, tri deti a milujúcu rodinu. Zdalo by sa, že Kim Kardashian je zrodená pod šťastnou hviezdou a absolútne nič ju netrápi. Nie je to celkom pravda.

Kim Kardashian má 38 rokov a navonok má všetko dokonalé. Minimálne, čo sa jej tela týka, ktoré si vytvarovala podľa svojich predstáv. Ale ani to nie je pravda. Môže mať peňazí koľko chce, ale jedného problému sa zbaviť nedokáže.

Kim Kardashian trpí psoriázou, kožnou chorobou známou aj ako lupienka. Fľaky na nohách už nedokáže skryť, preto sa rozhodla problém zverejniť a dokonca poprosila aj o pomoc: "Myslím, že prišiel ten pravý čas, aby som začala psoriázu liečiť. Nikdy som to nemala takto vážne, už sa to nedá ničím zakryť. Úplne to prevzalo vládu nad mojím telom. Liečite sa niekto na lupienku a čo vám na to zaberá? Urgentne potrebujem pomoc!"

Psoriáza je choroba, ktorá trápi milióny ľudí po celom svete a to, že o nej Kardashianka otvorene hovorí, je pre psoriatikov veľká pomoc. Najmä na kúpaliskách sa totiž títo ľudia často stretávajú s nevraživými pohľadmi ľudí, hoci je to choroba absolútne nenákazlivá a má genetický základ. Stav sa zhoršuje obvykle po strese, či inej veľkej záťaži.

​Pred dvomi týždňami zverejnila na sociálnej sieti aj fotku svojej tváre po prehýrenej noci s Paris Hilton. Bola celá posiata červenými fliačikmi. Priznáva, že preto, že jej kariéra je postavená na kampaniach a fotení, je pod neustálym tlakom vyzerať perfektne.

Súvisiace články

Najčítanejšie