Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Matka Jacksonových detí prehovorila. TAKTO boli splodené
Zdielať na

Matka Jacksonových detí prehovorila. TAKTO boli splodené

Archívna reportáž

Debbie Rowe bola zdravotná sestra, s ktorou sa kráľ popu zoznámil krátko po rozvode s Lisou Mariou Presley. Po tom, čo sa stali manželmi, mu porodila dve deti. O skutočnej manželskej láske ale nemôže byť reč.

Michaelovi Jacksonovi nemožno uprieť dve veci - bol popový génius a miloval deti. Podľa dokumentu Leaving Neverland sa zdá, že až príliš. Nadovšetko ale zbožňoval svoje vlastné deti. Mal dvoch synov a jednu dcéru. Dve staršie, Paris a Princa Michaela I., priviedla na svet Jacksonova druhá manželka, Debbie Rowe.

Michael Jackson vždy sníval o vlastných deťoch, s prvou manželkou, dcérou Elvisa Presleyho, sa mu tento sen nesplnil. S Debbie sa ale dohodli. Keď sa jej zveril so svojimi obavami, že sa mi nikdy nepodarí mať deti, ponúkla mu pomoc. Svadba sa konala už tri mesiace po rozvode s Lisou Presley.

Manželstvo ale nebolo založené na partnerskej láske a k intímnemu styku údajne nikdy nedošlo. "Michael bol rozvedený, osamelý a chcel deti. Sama som mu ponúkla, že mu deti donosím, dala som mu svoju maternicu ako darček. Urobila som to, aby bol šťastný," povedala Rowe v roku 2009. 

​Michael ale nemal so svojou manželkou styk ani pre účel splodenia detí. "Bola som na klinike a tam ma oplodnili. Spravili to rovnako, ako ja oplodňujem kobylky na mojom ranči. Bolo to veľmi technické," spomína matka detí kráľa popu.

​Debbie ale neverí, že použili spermie Michaela Jacksona. Pochybuje, že by černoch splodil dve modrooké, blond deti so svetlou pleťou. V každom prípade, ako milujúci otec sa správal aj pri pôrode. Debbie držal za ruku celých 23 hodín, hladkal ju, no nedovolil jej hrešiť. Rowe si spomína, že ho ešte nikdy nevidela tak šťastného, ako keď sa narodilo ich prvé dieťa.

Rowe nikdy netúžila byť matkou a tak nemala problém sa detí vzdať, podľa dohody. "Nechcela som byť matkou. Deti som neprebaľovala, ani som k nim v noci nevstávala, aj keď som tam bola. Všetko robil Michael," prezradila Debbie. Rozviedli sa po narodení Paris v roku 1999.

Súvisiace články

Najčítanejšie