Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Agáta vyhnala Jakuba Prachařa z kuchyne! Potom si domov pozvala kamery
Zdielať na

Agáta vyhnala Jakuba Prachařa z kuchyne! Potom si domov pozvala kamery

Archívna reportáž

Agáta Prachařová, kedysi Hanychová, sa preslávila ako kontroverzná modelka. Pred siedmimi rokmi divoká časť jej života musela skrotnúť - stala sa totiž matkou. Od svadby s moderátorom Jakubom Prachařom sa ale občas ešte klebety o ich narušenom vzťahu šíria.

Agáta Prachařová skončila ako moderátorka relácie Topstar v Česku. Ak si ale začali jej fanúšikovia robiť starosti, čo s ňou bude, netreba. Agáta totiž dostala novú reláciu, akú by ste v spojení s jej bujarou minulosťou asi ani nečakali.

Agáta bude moderovať reláciu určenú ženám. Už viac nechce byť za modelku či rebelku, cíti sa byť žienkou domácou. "Snažím sa o to už sedem rokov, ale nikto si to nevšimol," posťažovala sa pre portál blesk.cz  Prachařová.

​Časť z nej sa bude odohrávať priamo v dome u Prachařovcov. A tam 33-ročná matka dvoch detí narazila. Kuchyňa jej totiž doménou jej muža. "Kuchyňa je Kubovým kráľovstvom, ale keď ide o biznis, musel preč. Varím jedlá, ktoré bežne jeme a prekladám ich radami od Jakuba. Už som zapojila aj svoju babičku a mamu," chváli sa Agáta.

Súvisiace články

Najčítanejšie