Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Pokus o samovraždu? Dcéru Michaela Jacksona hospitalizovali
Zdielať na

Pokus o samovraždu? Dcéru Michaela Jacksona hospitalizovali

Archívna reportáž

Po odvysielaní dokumentu Leaving Neverland, ktorý rozpútal doslova peklo a zareagovali naň aj veľké firmy či televízie - Michael Jackson sa dostal na čiernu listinu. Jeho rodina situáciu nenesie ľahko, dcéra Paris si údajne siahla na život.

Portál TMZ zverejnil informáciu, že Paris Jackson, ktorá oslávi 3. apríla 21. narodeniny, hospitalizovali v nemocnici po pokuse o samovraždu. Pre portál poskytol informácie tajný zdroj údajne z prostredia polície. Záchranka mala do jej domu prísť v sobotu o pol ôsmej ráno.

Paris Jackson si údajne podrezala žily. K samovražde sa mala uchýliť po tom, čo nezvláda rozruch a reakcie na dokument Leaving Neverland, v ktorom dvaja muži tvrdia, že Michael Jackson ich v detstve zneužíval. Sama je otcovou absolútnou obhajkyňou a označuje ho za svojho anjela.

​Pred druhou poobede v ten istý deň ju ale z nemocnice prepustili a ostala pod dohľadom odborníkov v domácom prostredí, tvrdí zdroj.

Paris sa už raz o samovraždu pokúsila, keď mala 15 rokov, predávkovala sa liekmi a podrezala si žily, podarilo sa ju zachrániť. Odvtedy rozbehla úspešnú kariéru modelky a dala sa aj na spirituálnu dráhu.

​Na aktuálne správy o pokuse o samovraždu zareagovala dvomi tweetmi. Na Twitteri najprv priamo zareagovala na portál TMZ hrubými vulgarizmami a dodatkom, že sú klamári. O polhodinu neskôr pridala viacero otáznikov a zachmúreného smajlíka.

Paris a jej dvaja bratia zdedili po otcovi polovicu jeho majetku v hodnote 1,5 miliardy dolárov. Druhú polovicu dostala Jacksonova matka, ktorej boli aj deti po smrti Michaela dané do starostlivosti, napriek tomu, že ich matka je stále nažive. Ak by Katherine Jackson zomrela, Michael určil za ďalšiu osobu, ktorá by prevzala starostlivosť o jeho deti, speváčku Dianu Ross.

Súvisiace články

Najčítanejšie