Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Známy spevák si nie je istý svojím pohlavím. Uvažuje nad zmenou
Zdielať na

Známy spevák si nie je istý svojím pohlavím. Uvažuje nad zmenou

Archívna reportáž

Britský spevák zbiera hudobné ocenenia od roku 2015 jedno za druhým. Sam Smith sa nikdy netajil homosexualitou. V najnovšom rozhovore pre TV šou na Instagrame sa moderátorke priznal, že si už dlho nie je istý, či sa cíti byť muž, alebo žena.

Sam Smith sa priznal, že pravidelne sa sám seba pýta, či by si chcel zmeniť pohlavie. Štvornásobný víťaz Grammy povedal: "Neidentifikujete sa v pohlaví. Vy ste proste vy. Ste svojim vlastným výtvorom. Tak to beriem. Nie som muž či žena. Myslím, že sa vznášam kdesi medzitým".

Ako ďalej uvádza portál DailyMail, Sam sa priznáva, že vždy viedol tak trochu vojnu medzi telom a mysľou: "Často premýšľam ako žena. Keď sa hýbem, keď mám sex s mužom, je to veľmi ženské. Som ženský vo toľkých sférach a neznášal som to na sebe".  Zatiaľ ale nedospel k definitívnemu rozhodnutiu, ostáva nateraz naklonený svojej mužskej podobe.

​V rozhovore priznal aj to, že pre vyššiu hladinu estrogénu mu už v ranej puberte rástli prsia, čo malo dočinenia aj s nadváhou, Už ako 12-ročný podstúpil liposukciu, no o pár týždňov mal všetko naspäť. Nedokázal totiž ovládnuť svoju chuť jesť.

Schudnúť sa mu podarilo až v roku 2015, no je to neustály boj. "Proste už nejem ako prasa, to je vlastne to podstatné, čo robím. Ale je to veľmi ťažké, lebo jedlo veľmi milujem. Vždy to bude boj, ale snažím sa ako viem".

Súvisiace články

Najčítanejšie