Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Si zlá a násilná. Daj sa liečiť, odkazujú fanúšikovia Dare
Zdielať na
Hudba

Si zlá a násilná. Daj sa liečiť, odkazujú fanúšikovia Dare

Archívna reportáž

Speváčka Dara Rolins roky funguje na sociálnej sieti a komunikuje s fanúšikmi. Za každých okolností sa snaží byť milá, avšak reakcie fanúšikov vedia byť poriadne nevyspytateľné. Za jednu vetu sa do nej pustili.

"Premýšľam a nemôžem si spomenúť, čo som vám chela povedať. Hm, asi nič dôležité. Tak už len, na sklonku dňa, majte krásny večer," napísala na Instagrame Dara Rolins.

​"Ty a tie tvoje myšlienky o Patrikovi si už nechaj doma, a keď chceš spomínať, otvor šuflík a prezri si fotky, poplač si a zase ich schovaj. Si zlá osoba, ten tvoj násilný úsmev je už naprd. Máš jediné šťastie, že si speváčka. Inak by ťa ľudia za to, čo robíš, zviezli pod čiernu zem. Teraz sa vyjadri, ukáž "vermi", kto ti má veriť," rozohnil sa jeden z komentujúcich.

Podporilo ho hneď niekoľko ďalších, ktorí si myslia, že to už Dara s motivačnými a niekedy aj uplakanými statusmi preháňa

"Už to nechaj tak. Myslím, že nebyť Instagramu, tak sa z toho celého zblázniš. Určite všetci nespíme a tešíme sa, čím nás opäť prekvapíš. Čo si jedla, aké máš vlasy a srdcovky. Je to veľmi prehnané a trápne," píše ďalší.

Speváčku ale nenechali komentáre chladnou a poslala jasný odkaz. "Čo ťa zožiera? Prepni ma, vypni a ideálne sa staraj o seba a ľudí, ktorí ťa nevytáčajú ako ja. A budeš mať pokoj," ukončila konverzáciu speváčka.

Pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie