Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Rozchod bola úľava. Verím v karmu, hovorí Dara
Zdielať na

Rozchod bola úľava. Verím v karmu, hovorí Dara

Archívna reportáž

Sedem mesiacov po rozchode Dary a Rytmusa sa raper zasnúbil s moderátorkou Jasminou Alagič. Dnes už expartneri svorne tvrdili, že sa rozchádzajú ako priatelia a špinu na seba hádzať nemienia. Pakt priateľstva ale skončil niekoľko týždňov po vyhlásení, keď Rytmus vymazal všetky spoločné fotky so speváčkou. Neušetril ani pieseň, ktorú pre Daru kedysi zložil.

V pondelok Rytmus pokľakol v Bosne pred Jasminu Alagič a ona povedala áno. Zatiaľ čo prichádzali gratulácie z každej strany, mnohých zaujímala reakcia Dary

​"Úprimne im gratulujem a prajem šťastie. Ale k téme ja a Patrik sa chcem vyjadrovať iba v súvislosti s peknou minulosťou, ktorú si chcem pamätať tak, ako bola napísaná. Nič ďalšie sa ma už netýka. Verím v karmu, takže neprajem nikomu nič iné než šťastie. To, že poprel našu minulosť, ma zamrzelo, ale aby ma to mrzelo ďalej, to by som musela byť emočne zainteresovaná, a to nie som. Už dlho. To, že sa zasnúbili, im naozaj úprimne prajem," uviedla pre Expres.

Speváčka si užíva stav slobody. "Veľa ľudí mi píše, aby som sa nebála, že si určite niekoho nájdem. Ale ja nikoho nehľadám. Vytáča ma predstava ženy trasúca sa strachom zo samoty. Proste chudinka. Čo ak je to presne naopak? Prečo ľutujeme ženy a len málokomu napadne na situáciu pozrieť sa z inej stránky? Napríklad, že rozchod znamená úľavu, ako tomu bolo v mojom prípade?" dodala.

Speváčka je sama. Samoty ako takej sa ale nebojí. Pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie