Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Rytmus sa zasnúbil, prsteň pri sebe nosil od štvrtka
Zdielať na

Rytmus sa zasnúbil, prsteň pri sebe nosil od štvrtka

Archívna reportáž

Raper Rytmus a moderátorka Jasmina Alagič sa zasnúbili. Po pol roku randenia s balkánskou kráskou tak zrejme čoskoro budeme počuť biť svadobné zvony.

"Staneš sa ženou môjho života? Povedala ÁNO. Stalo sa tak, v Bosne/Tuzle, okolo polnoci na jej obľúbenom mieste. Do poslednej sekundy netušila, že ten prsteň som od štvrtka nosil pri sebe. Bolo to krásne, emočné a také prirodzené. Na tento moment som čakal celý život a poviem vám tak, že poklaknúť pred ženou svojho života a požiadať ju o ruku, je neopísateľne najkrajší pocit aký som zažil," napísal na Instagrame.

​Od rozchodu s Darou Rolins neuplynul tak ani rok.

Rytmus však od začiatku vzťahu s Jasminou tvrdí, že taký šťastný nikdy v živote nebol. Nasledovala kúpa honosnej vily a teraz zásnuby. 

Raper sa pritom len na jar rozišiel s Darou Rolins. Spolu boli sedem rokov. A hoci obaja svorne tvrdili, že sa rozišli v dobrom, boli sme svedkami nejednej internetovej vojny medzi umelcami. 

​Rytmusa vyplatila z ich spoločného domu a vymazala zo života. On si na oplátku vymazal všetky fotky zo sociálnych sietí, na ktorých bol s expriateľkou a zašiel až tak ďaleko, že skladbu, ktorú jej kedysi zamilovane venoval, stiahol z YouTube.

Po dlhšom čase prehovorila speváčka o smútku, ktorý v sebe má. A zdá sa, že ešte dlho mať bude. Pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie