Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Jiří mi robil príšerné veci a zadĺžil ma do konca života, zlostí sa Andrea Pomeje
Zdielať na

Jiří mi robil príšerné veci a zadĺžil ma do konca života, zlostí sa Andrea Pomeje

Andrea Pomeje preplakala množstvo nocí. Tá posledná bola ale jedna z najhorších. "Pošpinil ma, ako len najviac mohol. Aj keď viem, že je psychicky chorý, ukázal, že je to odporný manipulátor a klamár," povedala Extra.cz nahnevaná a zničená dídžejka.

Jiří Pomeje vystúpil v televízii, aby porozprával o tom, aká bola Andrea najlepšia zo všetkých jeho troch žien. A že ju nebude ohovárať. Rozprával však o nej pomerne škaredo. Vyčítal jej, že ho vyhodila z bytu dva týdžne po náročnej operácii, píše Extra.

Zaznelo aj to, že mu nechce dávať dcéru.

"Som vytočená. Jirko nepozná vďaku, ja som bola strašne hlúpa. Bola som zamilovaná. Budem mať kvôli nemu dlhy do konca života. Jeho problémy rieši celý čas aj moja rodina. On sa o ne nikdy nezaujímal. Mlčala som, aj keď mi robil príšerné veci. Napriek tomu zo seba robí v televízii chudáka a zo mňa sviňu," povedala zničená dídžejka. ​

​Od štvrtku jej píšu neznámi ľudia a vyčítajú jej, že opustila chorého človeka. Prajú jej to najhoršie. 

"To, že hneď po prepustení z nemocnice, išiel rovno chlastať, to nikto nerieši. Že ma nezmyselne obviňoval, že som z neho mala strach. Mrzí ma, že nie je skutočným chlapom a nevie priznať, že jediný problém je on sám," dodala Andrea.

Súvisiace články

Najčítanejšie