Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Plekanec už býva u Šafářovej. V pätách sú im paparazzi
Zdielať na

Plekanec už býva u Šafářovej. V pätách sú im paparazzi

Zdroj: Facebook

Tenistka Lucie Šafářová už žije s hokejistom Tomášom Plekanecom. Práve on ovplyvnil do značnej miery to, že sa rozhodla ukončiť profesionálnu kariéru.

"Zaskočilo a nemilo ma prekvapilo, že pred naším domom v Brne sa hliadkuje. Nikdy som sa nechcela dostať do tejto situácie. Dúfam, že sa to upokojí a že nás paparazzi prestanú sledovať," povedala pre iDnes.tv tenistka.

​To, že sa rozhodla ukončiť tenisovú kariéru, bolo pre ňu mimoriadne ťažké. 

Obaja v Brne?

"Nemám pocit, že by som to zvládala, ako psychicky, tak fyzicky. A nechcem hrať iba pre to, aby som hrala. Chcem vyhrávať. Nie je to o peniazoch, ale o vnútornom šťastí. Aj život mimo tenis môže byť krásny, možno krajší," povedala. 

"To rozhodnutie je ale dlhodobé. Veľký vplyv malo to, že už nechcem iba cestovať, chcem zostať na jednom mieste," dodala.

Plekanec dostal ponuku z Komety Brno. Lucie by bola rada, keby Tomáš ponuku prijal, ale uvádza, že je to jeho rozhodnutie. 

Hokejista si k nej už dokonca nasťahoval aj veci, píše Blesk. Dvojica si vyšla na rande do brnenských ulíc. A práve paparazzi na športovcov číhali na každom kroku.

Pre ženu

Najčítanejšie