Polojasno
22°
Bratislava
Kokaín miešala s vodkou, potom prišiel heroín a prepad na totálne DNO
Zdielať na

Kokaín miešala s vodkou, potom prišiel heroín a prepad na totálne DNO

V utorok večer obletela svet správa o predávkovaní slávnej speváčky Demi Lovato (25). Dlhé roky má problémy s alkoholom a drogami. Šesť rokov dokázala abstinovať, ale opäť zakázaným látkam prepadla.

Od puberty bojuje Demi Lovato so silnou závislosťou. Aj napriek tomu, že je mimoriadne úspešná, vedie rebríčky svetových hitparád, nedokázala ovládnuť túžbu po návykových látkach. 

"Nedokázala som byť bez kokaínu viac ako pol hodiny. Išla som na letisko, pila som nenápadne vodku z fľaše od minerálky. Bolo deväť hodín ráno, zvracala som. Nikto ale nič nespoznal," priznala pred rokmi.​

Speváčka mala ťažké dospievanie. V škole ju šikanovali a ona trpela vážnymi psychickými problémami. Prejedala sa, potom drasticky chudla, trpela poruchou príjmu potravy.

Hoci sa niekoľkokrát liečila a démonov sa jej podarilo poraziť, vyhraté nemá. 

V utorok sa predávkovala heroínom. 

Pred časom vydala singel Sober, kde sa ospravedlňuje rodičom, že znovu pije. "Každý deň bojujem. Niekedy je to ľahšie, inokedy ťažšie. Na pitie a žúrky zabúdam vďaka svojej práci. Radšej sa sústredím na fyzické zdravie a psychickú pohodu," priznala.

Súvisiace články

Najčítanejšie