Zatiahnuté, dažďové prehánky
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Dara prežíva bolesť. Nemôžete sa mi čudovať, vysvetľuje
Zdielať na

Dara prežíva bolesť. Nemôžete sa mi čudovať, vysvetľuje

Archívna reportáž

Rytmus a Dara Rolins sú definitívne od seba už nejaký čas. Raper dlhšie tajil vzťah s moderátorkou Jasminou Alagič. Zdá sa ale, že jeho zamilovanosť nepozná hraníc, a tak miestami možno trošku provokuje svoju bývalú lásku, s ktorou bol sedem rokov. Dara teraz píše o citoch, bolesti a o sklamaní.

Rytmus s Jasminou pôsobia ako dve hrdličky. Od tej doby, čo priznali utajovaný vzťah, je ich Instagram plný lásky, nehy a vášne. 

Raper mladú priateľku prezentuje ako tú najlepšiu a najväčšiu lásku, aká ho kedy stretla. 

"Nikdy som nepochybovala o tom, že sa človek zamiluje viackrát. Ani v prípade Patrika som neočakávala iný vývoj. A spôsob, akým lásku prežíva, je samozrejme jeho vec. To, že som ho prestala milovať a rozišla sa s ním, predsa logicky nasvedčuje tomu, že na jeho lásku nežiarlim. Z celého srdca mu to prajem. Mňa nemrzí, že miluje. Mrzí ma len to, keď svoj nový vzťah prezentuje, ako keby všetky tie pravé emócie prežíval úplne prvýkrát. Prišlo mi to skrátka po tých siedmich rokoch, vyznaniach, piesňach, jednoducho ľúto," uzavrela Rolins.

​Darin expartner a otec jej jedinej dcéry, spevák Matěj Homola, na Instagrame naopak zverejnil záber šťastnej rodinky. Mnohí pod fotku písali, že by sa k sebe mali niekdajší partneri vrátiť.

Rytmus Dare zložil skladbu na počesť ich stretnutia a lásky. Pozrite si romantický videoklip s názvom 8. október. Bol to deň, kedy sa raper do speváčky zamiloval:

Súvisiace články

Najčítanejšie