Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Na Rytmusa sa valí kritika, celebrity sa zastávajú Dary
Zdielať na

Na Rytmusa sa valí kritika, celebrity sa zastávajú Dary

Archívna reportáž

Rytmus na sociálnej sieti vyznal lásku svojmu novému objavu, moderátorke Jasmine Alagič. Jeho slová zranili Daru Rolins natoľko, že si neodpustila veľavravný status. Na jej text reagovala nejedna celebrita. Rytmusovi naložili nielen fanúšikovia, ale aj známe tváre nášho šoubiznisu.

"Toto moje dievčatko fajnové oslavuje 29 rôčkov. To kedy a kde sme sa stretli prvýkrát a ako sa to začalo, si necháme pre seba. Bolo to to najsilnejšie, čo som v živote zažil a v priebehu minúty som cítil, že si..." napísal Rytmus na Instagrame. A spustil tým niečo nečakané. 

Krátko na to reagovala Dara Rolins na svojom profile. 

"Niekedy vás veci zaskočia, sklamú, prekvapia, preberú z ilúzie ešte aj teraz, v dospelom veku. Ten život si nedá pokoj. Keď stojíte nohami pevne na zemi, resp. keď máte pomyselný bezpečnostný pás, stojí nás to - jak spievam v jednej pesničke iba "občas mierny stres a chaos, keď životom chceme bez zranenia prejsť.” To totiž asi bez toho ani možné nie je. Keby to občas nepichlo u srdca, ani nevieme, že ho máme, čo?" napísala.

Pod jej statusom odštartovala búrlivá diskusia s textom ako nesiaha ti ani po kotníky, či povzbudivé slová typu, že na Daru ten pravý ešte len čaká.

​Nechýbali ani srdiečka od známych Sloveniek ako Soňa Skoncová či Mária Čírová.

Česká modelka Simona Krainová si neodpustila štipľavý komentár. "J**e mu!" napísala stručne.

Rytmus si plní sen nielen s novou láskou, ale aj so športom. Pozrite si archívnu reportáž o jeho príprave na veľký decembrový zápas:

Súvisiace články

Najčítanejšie