Oblačno
23°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Manžel Nicole Kidman: Závislosť na kokaíne!
Zdielať na

Manžel Nicole Kidman: Závislosť na kokaíne!

Manžel austrálskej herečky Nicole Kidman (50), spevák Keith Urban (49) v minulosti bojoval so závislosťou na drogách a alkohole. Jeho závislosť bola peklom. Na drogách bol neustále a nespal aj niekoľko dní za sebou.

S kokaínom začal Keith Urban už v roku 1990. Hneď po prvom užití, mu prepadol. Cítil sa lepšie a mal dostatok energie na všetky aktivity.

Prišiel o všetko

So skupinou boli schopní minúť na drogy astronomické čiastky, len aby si užili večierok. Vydržali byť hore aj niekoľko nocí po sebe. Ich najlepším priateľom bola marihuana.

"Jeden čas sme žili v štúdiu, kde sme nahrávali, brali drogy a vôbec sme nespali. Bol som totálne závislý," priznal Urban.

Jeho kamarát a člen kapely Vernon Rust, ktorý mu pomáhal s písaním piesní, to potvrdil v knihe Fake News. Pre drogy prišiel Vernon o všetko. Neostali mu peniaze, nemal rodinu a skončil na ulici, kde zostal dlhých štrnásť rokov.

"Každá naša pesnička bola v deväťdesiatych rokoch preložená kokaínom. Všetko to začalo nevinne, ale zvrtlo sa to," uviedol Vernon.

Urban nedávno potvrdil, že nebyť jeho manželky, herečky Nicole Kidman, z drog by sa nikdy nedostal a skončil by zle. "Od drog som prešiel k alkoholu. Viezlo sa to so mnou. Vďaka Nicole som sa stal iným človekom," dodala country hviezda.

Súvisiace články

Najčítanejšie