Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vajdová pozná svoj trest, rozhodla sa prehovoriť
Zdielať na

Vajdová pozná svoj trest, rozhodla sa prehovoriť

Pár dní dozadu sa dostala herečka SND Petra Vajdová do problémov. Polícia ju pri rutinnej kontrole zastavila a namerala jej 2,4 promile.

Petra sa momentálne podľa Plusky nachádza u svojich rodičov, kde sa dáva psychicky dokopy. 

"Dňa 14. augusta 2017 jej bol trestným rozkazom Okresného súdu Bratislava II uložený peňažný trest v sume tisíc eur a zákaz činnosti viesť motorové vozidlo akéhokoľvek druhu po dobu dva roky," uviedol hovorca krajskej prokuratúry, Michal Šúrek.

"Pred pár dňami som sa dopustila veľkej chyby. Šoférovala som auto pod vplyvom alkoholu. Bola to skratová situácia, ktorú veľmi silno a úprimne ľutujem. Moje konanie bolo nezodpovedné a mohla som ohroziť okrem seba aj iných. Chcem sa všetkým ospravedlniť za moje konanie, divákom či už v televízii alebo divadle, mojim kolegom a v neposlednom rade mojim blízkym. Je mi to celé veľmi ľúto, prijímam zodpovednosť v plnej miere so všetkými následkami. Som v kontakte s kompetentnými orgánmi a k tejto situácii sa už viac v nadchádzajúcich dňoch verejne vyjadrovať nebudem. Chcem vás poprosiť o poskytnutie súkromia mne a mojim blízkym," znie Vajdovej vyjadrenie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie