Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Som na matku nesmierne hrdý, povedal dojatý princ William
Zdielať na

Som na matku nesmierne hrdý, povedal dojatý princ William

Britský princ William (35) otvorene rozpráva o problémoch, ktoré postihli kráľovskú rodinu. Je pyšný na to, že rovnaká bola aj jeho tragicky zosnulá matka, princezná Diana. Tá rozprávala o svojom boji s bulímiou.

William o chorobe svojej matky prvýkrát verejne prehovoril vďaka príbehu britského dievčaťa, ktoré taktiež bojuje s bulímiou. K tejto chorobe sa vyjadril aj otec dievčaťa.

Únik od reality

Princ otca oslovil, keď v novinách čítal článok, kde popisuje, ako jeho dcére Maddy (22) nedokáže pomôcť a aké devastujúce je prizerať sa, ako ju to ničí. William mu napísal list, kde uviedol, ako mu článok pomohol dostať sa ďalej, čo sa týka jeho matky a jej bojom s bulímiou.

"Nemala som sa rada, hanbila som sa za to. Musela som čeliť tlaku, ktorý na mňa vyvíjalo okolie. Mala som bulímiu niekoľko rokov. Bolo to moje tajomstvo, ktoré ma ničilo. Bol to môj únik od reality," povedala pred rokmi princezná. 

​Maddy Williamovi povedala, ako veľmi ju inšpirovala jeho statočná matka. "Vďaka nej som dokázala tú temnotu v sebe ukázať svetu a uľavilo sa mi," povedalo dievča.

"Na matku som nesmierne hrdý. To je choroba, ktorá sa týka psychiky a musí sa brať vážne," dodal dojatý princ.

Súvisiace články

Najčítanejšie