Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Herečka Petra Vajdová si sadla za volant opitá. Za všetko môže TENTO muž!
Zdielať na

Herečka Petra Vajdová si sadla za volant opitá. Za všetko môže TENTO muž!

Herečka SND Petra Vajdová si posledné dni nevydýchne. Prevalila sa správa o tom, že jazdila pod vplyvom alkoholu. Policajti jej namerali až 2,4 promile. Podľa portálu Pluska.sk je už dlhšie zamilovaná do divadelného režiséra, ktorý je ale ženatý.

Popri Petrinom boku sa dlhší čas neukazoval žiaden muž. Hoci sa špekulovalo o jej vzťahu s hereckým kolegom Kamilom Mikulčíkom, ani jeden z nich túto správu nepotvrdil. V divadle sa dlhšie šepkalo o jej romániku so ženatým režisérom, píše Pluska.sk.

Utrápená

Petra sa zahľadela do slovinského režiséra Diega de Brea, ktorý hosťuje v SND od roku 2011. Mal na starosti réžiu Rivers of Babylon, kde si Petra strihla pikantné scény, či Malomeštiakovu svadbu, v ktorej hrala jednu z hlavných úloh.

"Už niekoľko rokov v divadle nie je žiadnym tajomstvom, že Peťa je z Diega úplne hotová. A rovnako aj on mal k nej vždy blízko. Veľmi ju obdivuje... Aj keď sa Petra objavila v jeho hrách, prischli jej dosť pikantné úlohy. Je však ženatý a s manželkou má dve deti. Napriek tomu sa okolo seba motali a neustále nanovo zamotávali poriadne dlho," uviedol zdroj z divadla.

Muselo to byť vážne

​Podľa zdroja blízkeho z Petrinho okolia je herečka mimoriadne citlivá. "Ten režisér z divadla ju úplne opantal, možno aj preto spravila to, čo spravila. Odkedy sa s ním zaplietla, radikálne schudla a ničí ju to aj v tvári. Dosť to prežíva. Možno aj preto si tak vypila, a keďže si to už zrejme neuvedomovala, sadla za volant..." dodal.

Jej herecká kolegyňa a dobrá priateľka Diana Mórová sa tiež k celej kauze vyjadrila. "Som z toho v šoku a nemôžem tomu uveriť. Petra je veľmi dobré, pracovité a zodpovedné dievča. Ak sa dostala do takých problémov, muselo to byť niečo naozaj vážne, čo ju trápilo. Peťa je totiž veľmi citlivý človek," reagovala Mórová.

Súvisiace články

Najčítanejšie