Oblačno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Ide mu iba o peniaze, varuje Bílú otec jej milenca
Zdielať na

Ide mu iba o peniaze, varuje Bílú otec jej milenca

Potencionálny svokor speváčky Lucie Bílej (50), ktorý žije desať rokov na ulici, nie je zo vzťahu svojho syna nadšený. Podľa jeho slov by sa mala mať česká slávica pred Radkom Filipim (33) na pozore.

Roman Dvorský (53) z Ostravy je otcom milenca Lucie Bílej, Radka Filipiho. Dlhé roky speváčke fandí a má rád jej piesne. To ale nemôže povedať o svojom synovi. "Nie som z ich vzťahu nadšený, myslím, že Radek je iba na peniaze," uviedol. 

S nožom pod vankúšom

Speváčke odkazuje, aby si dávala pozor. "Radek nie je férový chlap," dodal. Partner Bílej na svojho biologického otca zanevrel. 

"Bol to násilník. Veľmi nám ublížil. Moja mamička musela spať s nožom pod vankúšom. Mlátil ju a našej rodine narobil obrovské dlhy," povedal Radek

Aj to mal byť jeden z hlavných dôvodov, prečo si zmenil priezvisko. "O jeho charaktere svedčí aj to, že sa ozval po dvadsiatich rokoch. Až keď videl, s kým chodím. Chce z toho vytrieskať peniaze," rozčuľoval sa Filipi. 

Bezdomovec sa tiež nechal premenovať z Fejerčáka na Dvorského. Údajne synovi nezávidí, naopak praje mu. "Chcem, aby bol šťastný," odkázal najstaršiemu zo svojich troch synov.

Súvisiace články

Najčítanejšie