Polojasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Otec milenca Bílej živorí ako bezdomovec. Speváčka mu poslala krutý odkaz!
Zdielať na

Otec milenca Bílej živorí ako bezdomovec. Speváčka mu poslala krutý odkaz!

Od tých čias, čo si Lucie Bílá (50) našla o sedemnásť rokov mladšieho milenca, nemá chvíľu pokoja. V jednom kuse sa dozvedá o nových tajomstvách týkajúceho sa jej milého, Radka Filipiho. Najskôr tu bola zmena priezviska, bývalé vzťahy a tentokrát do toho vstúpil otec - bezdomovec.

Mnohonásobná česká slávica žije od začiatku roka s mladým milencom Radkom (33). Ten sa zbavil rodného priezviska Fejerčák, pretože sa chcel od svojho otca dištancovať.

Nikdy ho nechce stretnúť

"Moja mama musela spať s nožom pod vankúšom. Veľmi ju bil. Narobil našej rodine dlhy. Nechcem s ním mať nič spoločného. Preto som sa premenoval," zveril sa.

Radek Lucii povedal o svojej rodine všetko. "K svojim blízkym a ich rodinám som veľmi štedrá, ale ten pán nie je dobrý človek. Nikdy ho nechcem stretnúť. A nechcem, aby nás kontaktoval," povedala speváčka.

​​"Mám moju rodinu aj partnera veľmi rada a som šťastná, že si s Radkovou rodinou rozumiem. Ale človek, ktorý mu tak strašne ublížil, nemá právo sa jeho rodinou nazývať," uzavrela celú záležitosť Bílá.

Súvisiace články

Najčítanejšie