Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Andrej Babiš sa bude ženiť, prezradil podrobnosti
Zdielať na

Andrej Babiš sa bude ženiť, prezradil podrobnosti

Už mu viac nedokázala hovoriť nie! Babišova bývalá sekretárka a zároveň dlhoročná partnerka Monika sa stane ženou českého vicepremiéra a ministra financií.

Politik Andrej Babiš v piatok oznámil, že sa bude ženiť. Jeho vyvolenou bude dlhoročná partnerka Monika, s ktorou má bývalý podnikateľ dve deti, Vivien a Frederika  

Svadbu chcú mať už v júli a prekvapujúco by nemalo ísť o žiadnu veľkú ceremóniu. Pozvať chcú len rodinu a blízkych priateľov a za svedkov im pôjdu ich dlhoroční kamaráti."Moniku poznám už dvadsaťšesť rokov a neviem si svoj život bez nej predstaviť. Deti si to želajú už dávno a teraz sme sa na tom dohodli," povedal pre server novinky.cz.

Svadba síce ešte len bude, no Monika si už dávno zmenila meno, keď sa z rodenej Herodesovej stala Babišova. Urobila tak najmä kvôli deťom. 

Politik sa so svojou ženou spoznal v jednej zo svojich firiem, kde pracovala ako sekretárka. Pred dvadsiatimi šiestimi rokmi určite ani nepomyslela na to, že po nástupe do nového zamestnania porodí o pár rokov neskôr svojmu šéfovi dve deti a nakoniec sa za neho aj vydá. 

Súvisiace články

Najčítanejšie